IRC-Galleria

crash-dummy

crash-dummy

Kun ihan kiva ei riitä vaan enään....

kasvokirjaMaanantai 15.08.2011 18:39

suora lainaus. Mutta mielestäni niin järkevä et kannattaa miettia.


"Poista Facebook-tilisi, et tarvitse sitä – Mutta miten poistan Facebookin?Kirjoittanut Mika Latvala toukokuun 16. 2010


Facebookin kulta-ajat ovat nyt eletyt. Facebook-käyttäjätilien poistaminen on yleistynyt, ja tämä näkyy myös Google-hakuehdotuksissa. Kirjoittamalla Googlen hakukenttään “poista“, löytyy hakulause “Poista Facebook“ listan kärjestä. Tämän lisäksi hakulause “How do I delety my facebook account” on kivunnut Google Hot Trendsin (listaus suosituimmista Google-hauista) 20 kärkeen. Tämä kertoo jo jotain Facebookin katoavasta suosiosta.


Facebook-käyttäjien yksityisyys ei ole taattu. Tämän ja monen muun seikan vuoksi kehotan jokaista poistamaan oman Facebook-tilinsä. Mihin me ihan oikeasti tarvitsemme Facebookia? Itse olen luonut tunnuksen Facebookiin, kyllä, mutta olen huomannut etten tarvitse sitä. Vierailen sivustolla aniharvoin – arviolta muutaman kuukauden välein. Näistäkään Facebook-vierailuista en saa juuri mitään irti, sillä Facebookissa ei ole yhtään mitään nähtävää. Facebookin ajat ovat eletyt.

Poista Facebook!
Facebook on turha, poista jo tilisi! Itse olen saanut sähköpostilaatikoiden täydeltä roskapostia Facebookilta – enkä tiedä miten pääsen eroon niistä. Roskapostin joukossa on suuri määrä kaveripyyntöjä, joitain tilapäivityksiä ja muita turhia Facebook-ilmoituksia, joilla en tee yhtikäs mitään.

Viisi syytä poistaa Facebook-tili

Facebookin käyttäjillä ei ole yksityisyyttä
Facebook on tarpeeton
Facebook lähettää roskapostia ja turhia tilapäivityksiä
Facebookin käyttäjäehdot solvaavat käyttäjää
Facebook ei kunnioita yksityisyyttäsi"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.