IRC-Galleria

crash-dummy

crash-dummy

Kun ihan kiva ei riitä vaan enään....

jotain kuoli sisälläni...Maanantai 01.10.2012 03:11

jotain tapoimme yhdessä jotain mitä jo nyt kadun vaikka kaikkea paskaa teinkin sinulle kaikkea en edes kerro koskaan.

Nyt jo kaipaan silti vaikka tiedän että sinulle tämä on parasta mitä ollaan yhdessä tehty koska vain satuttaisin sinua kerta kerran perään koska en rakasta sinua kuten sinä minua tai siis kuten luulit minua rakastavasi.

Aika parantaa molempien haavat ja sinä saat taas nousta keijunsiivillesi ja lentää parempaan. Toivon sinulle parempaa miesonnea tai siis että viimeinkin opit valitsemaan paremmin ne koska aika hemmetin huono olet aina ollut miesvalinnoissasi ja minä olen siitä viimeinen todiste.

Pidän kirjeesi korjussa vaikka käskitkin sen hävittää siihen kuitenkin mahtuu niin paljon hyvää ja muistuttaa siitä että joku on joskus minua rakastanut....

Tai itseasiassa moni on minua rakastanut itse vähän vähemmän takaisin en osaa vaan rakastaa ollenkaan. Se minulta puuttuu tunnen jotain mutta rakkautta se ei ole koskaan ollut eikä ole. koska rakkaus on jotain puhdasta kaunista.

Olen fyysinen katson vain ulkokuorta ja vähät välitän sisällöstä kun vaan ulkoa on hyvä muusta veisaan viis.

Monta hyvää hetkeä silti jää muistoihin ikuisesti ja haluan ne siellä pitää en halua sinua enään nähdä ettei taas päädytä jatkamaan jotain mikä piti lopettaa jo neljä vuotta sitten koska vaikuttimeni olivat vääriä. Osasin vain antaa sellaisen kuvan itsestäni että olisin jotenkin parempi kuin olen. Todellisuus tuli sinulle selväksi aika pian.


Kaiken lopuksi voin sanoa että rakastan sinua hassulla tavallani aina, hyvää matkaa keijuni kohti valoa. ja hyvästi.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.