IRC-Galleria

dBaurora

dBaurora

käsinrypytetty rahkapiirakka

haastePerjantai 03.02.2006 00:26

tehtävänanto kuuluu siis seuraavasti: paljastan viisi omituista tapaani / piirrettäni. tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman. (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. nimeän haastamani ihmiset tämän merkinnän lopussa ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. saan omituisia kohtauksia, joiden aikana teen sylkikuplia ilarin naamaan, näyttelen tarpeettomia asioita naapureille, huudan riemusta, leikin apinaa ja muuta lässytystä. :D

2. en pysty hallitsemaan alkoholinkäyttöäni vaan olen aina täysin syyntakeettomassa tilassa. kun huomaan että nyt olen kännissä, jatkan viinankiskomista entistä nopeammin koska pian on sellainen tuuba päällä ettei käsi nouse. erityisesti punkkua vie mopon hallinnan.

3. itken eläinohjelmien aikana, vaikka draamat tai rakkausleffat eivät itketä. luoja kun sunnuntaiaamun krapulaan sopii tirauttaa kyynel kun tulee eläinvauvat.

4. pakkoliikkeistäni on pakko mainita se paras: hakkaan oikean käden sormilla oikeaa solisluutani ja varsinkin ruoan jälkeen. tarkkailkaapa joskus :P

5.osaan puhua kissanpentujen kieltä kissavaavini kanssa. pentu vastaa aina samalla äänenpainolla.

haastan

viisn0ll_
maitai
une fille drole
naimela
jeremias

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.