IRC-Galleria

damn

damn

herkkuja ruokapöytään!
rakas päiväkirja.

joo nyt on takanaa tHAIMAa ! nii joo haimaki ;< kahen viikon ryyyBBputki on nyt viety nätisti loppuun ! haluan kiittää iskää ja äiskää et annoitte mun juoksennella vieraissa ja AAhhhHH <3 mul on ikävä teitä ( kaikkia kolmea <3 ) ikävää ettette tienny toisistanne... ;/

oon iha rakastunu siihe kakskymppisee komistuksee <3 TUUN VIEL VITTU TAKAS JA SIT SIT KUULE OTETAA UUSIKS NII ! olen pahoillani myös hotellin homoseksuaalismiessiivoojalle etten ollut aina kovin helppo asiakas ( helppo asiakas joiden tavaroita olisi helppo siivota :D ). Ja anteeksi jos meuhkasin yöllä muiden huoneissa.

haluaisin myös kirjallisen anteeksipyynnön siltä yheltä sammakolta joka ahdisteli minua hyvin useina päivinä uima-altaalla nii. kirjettä odotellessa..

haluan myös pyytää anteeksi ravintoloiden tarjoajilta jos nyt vähän saatoin nostaa meteliä jos juomani oli myöhässä ( mutta ymmärtäkää että se panee vituttamaan jos on koko helvetin päivän maannu jossai auringossa eikä ole ollut varaa ostaa varjoa ja sitten vielä joutunut kuuntelemaan korealaisten valituksia. )

JA VIELÄ KIITOS HULPPEASTA JA KÄNNISESTÄ SEURASTA HEILLE. pojat tietävät keitä tarkoitan vaikkeivät osaakaan lukea suomea but sorry no can do. JA SILLE kivalle tarjoilijapojalle joka toi mulle ilmaset ranskalaiset kun niitä vonguin tarpeeksi kauan (: ja ilmasen paidan. ja sit se vielä jutteli mun kaa vaikkei tajunnu puoliikaa ku söpersin jotain yön viimeisillä tunneilla.

KIITTI ja minä.. minä rakastan teitä kaikkia <3

ps. poltin perseeni miljoonasti mut mitää muut en ;'<< auts.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.