IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.10.2006 14:34

Voivoi... Pitäis tnä siivoo. On pakko siivoo. Ei oo vaihtoehtoi koska mun huone on jo nii sekanen ja likanen. Ei jaksais. Mä oon nii saatanan laiska tnä. Miksen siivonnu eilen ku oisin eile jaksanu. VITTU.
Ja arvatkaa mitä. Mua janottaa. Siis mulla on sellanen alkomahooli jano. Aik kovaki sellane. Prkl. Tnä on sunnuntai. VITTU.
Voisin haluu lähtee lohjalle kävelee vaa Brunon kaa mut mutsi tunkee kuitenki mukaa ja se suuttuu jos sanon et haluun mennä yksin. Ku mä vähä ajattelin nyt yrittää olla suututtamatta sitä. Se suuttuu sanoin mä sen kuinka nätisti vaan. VITTU.
Huomen alkaa koulu. Mä en vaan jaksa herää aamul. En jaksa laittaa naamaa ja hiuksii enkä jaksa pukee muuta päälle ku kolitsit. Prkl. Pitäiskö mennä kaheksalt nukkuu nii jaksais herää. Ei jaksa vaa mennä sinne paskalaitoksee. VITTU.
Perjaattees mun on pakko mennä sinne lohjalle tnä ku mun pitää palauttaa ne leffat filmtowniin. Hmmm...tätä pitää miettii. Eli kuluttaa mun kallista aikaa ja arvokkaita aivoja. Mitä tuhlausta. VITTU.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.