IRC-Galleria

miks kaikki on kipeenä maanantaina?!Maanantai 30.10.2006 10:53

Vittu ku soitin virkkalan arvauskeskukseen (=terveyskeskus) nii jouduin jonottaa 28minsaa et pääsin kälättää 30sekunniks sellasen ämmän kaa.
Luojan kiitos Elmo on jonku perseessä (eli ei paikalla) nii sain jollekki Miia tyypille ajan 13.50. SIIS 13.50!! Jumalauta. En siis mee tnä kouluu. Miks helvetis kaikki on tnä kipeitä ja tahtoo lääkärii! Mä oisin hei tahtonu aikasemman ajan et pääsisin vaa kotii nukkuu mut ei...vittu.
Nii joo siis syy miks meen lääkäriin on et mul on ollu MOLEMMAT korvat jo viikon kipeenä mut oon kammonnu sitä elmoo nii et en oo halunnu mennä. Mut nyt se kipu on lisääntyny ja silmien alla on iha vitunmoista jomotusta eli vissii poskiontelontulehdus + korvatulehdus (molemmissa korvissa) Ja sit lisäks ajattelin kysellä täst mun reidestä ku se on viimesen kahen kuukauden aikana krampannu lähes joka päivä. Tai pikemminkin YÖ. Se on vitullista ku joutuu herää kesken unien siihe et on vajingos koukistanu jalkaa ja reisi tuntuu repeevän. Ja mä tunnustan et oon monena yönä ITKENY koska se kipu on niin tajutonta. Aluks se kramppas vaa öisin ja sillo ku ei ollu painoo sil jalalla ja sitä koukisti mut nykyään se on alkanu tekee sitä jopa mm. lenkillä, istuessa normaalisti, kävellessä.... Se on täl viikol (viime viikol) ollu oikee yliaktiivisella tuulella :( Vittu. Mut joo eli nukun nyt vähäse ja sit sinne lääkäriin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.