IRC-Galleria

dark_angel^

dark_angel^

sai maailman sulosimman hurmurin 9.12.2009 ja kauneimman prinsessan 31.01.14 saa seurata minua instassa 8henna6 ja facessa äidin_arki
kotiuduin tänään...ihanaa... oon ihan väsy kun reissaillu nyt vähän liikaa,viikkoo en oo kotona ollu :( ja yö unia on jääny pois ja ja ja kaikkeee..tiistai iltana lähin lahtee serkun luokse sit tiistai keskiviikkoyönä en nukkunu yhtää,pikkasen torkahin ehkä puolekstunniks sillomkii näin painajaista et unohon kaikki mun kamat ja lipun serkulle, onneks sit heräsin ni en saanu tietää et pääsinkö keikalle vai en :) sit puol 5 oli herätysaamuyöstä ja viidenjälkee lähti linkki juna-asemalle ja kuuden aikaa lähti juna pasilaan. sit ku olin pasilassa joskus seitemän jälkee niin eksyin heti ensimmäisenä sinne pasilan asemalle ja meinas jo itku tulla että mihiin hittoo mun pitää mennä ja oisin parikertaa lähteny ihan väärään paikkaan ku sit kysyin joltain naiselta ja se neuvo..kiitos hänelle :) sit menin hartwall areenalle ja olin siel joskus puolen kaheksan aikaa...sit siellä tihkusateessa tuli istuttuu ilta kuuteen saakka ja puol seittemä pääs sitte sisään. no kävin minä uhen kerran pasilassa vessassa josku 11-12 aikaa ja ja sit kahen aikaa heivasin tavarat hotellille ni pääsin vessaa muute sit istuinkii jätesäkeihin kääriytyneenä siel pihallla :)sit alko mitä mahtavin keikka :) kaikkee en ees muista sielt keikalta taisin olla niin hurmiossa, onnekson noita valokuvia mitkä muistuttaa et hei toolastakiihan siellä oli :)nooo sitte ääsin 23jälkee hotellille nukkuuu ja nukahin ku tukki.

aamulla oli kello 8soimassa et kerkeen syödä aamupalan ja sit pakkaa enneko lähin tulee lappeenrantaa, sillon torstai aamuna olo oli ku ois pahempikii krapula päätä särkikoko päivän ja aamulla oksensun ruuat pois ja limua teki koko ajan mieli ja ja ja oli kuitenkii niin mahtava kokemus et en kyllä vaihtais sitä päiväää mihinkää :) meinaan sitä keikka päiväää :D

noo sit olin 12 jälkee lappeenrannassa ja sit olin porukoilla yötä ja nukuin autossa päivällä ku pikkasen väsytti ja voi voi... noo perjantai oli yhtä tuskaa olla töissä ku jalkoja koski ja väsytti ja hermostutti ja siel taas oli jotai säätöö ja en tykänny yhtää mennä takasi töihi :)
no sit perjantai iltana lähettiikii lahtee viemää iskälle sen autoo ja nyt tulin tänää kahentoista aikaa kotia ja ihanaa olla kotona.. äsken nukuin sohvalla ja katoin salkkareita.


voi kyllä kotia on aina kiva tulla :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.