IRC-Galleria

dark_angel^

dark_angel^

sai maailman sulosimman hurmurin 9.12.2009 ja kauneimman prinsessan 31.01.14 saa seurata minua instassa 8henna6 ja facessa äidin_arki

ukko-pekan synnytys....Tiistai 15.12.2009 14:49

TIISTAI 8.9. laittoivat äippäpolilta osastolle ja päättivät alka käynnistelemään synnytystä kun pissa oli enemmän plussalla kun normaalisti. tiistai ilta meni siinä kun oottelin että tapahtuuko mitään ja alaselässä alko illemalla tuntumaan pientä polttelua.
nelisen tuntia sinä yönä nukuin.
KESKIVIIKKOaamuna 4aikaan heräsin kun oli paljon kipeempiä poltteluja selässä ja aloin jo pyytelemään lääkettä kun alko olemaan hieman kipeitä nuo polttelut.
Anssi tuli 11-12aikaan sairaalalle ja kanttiinissa kerittiin käydä ja kipu ylty kokoajan selässä, 12 jälkee lääkäri katto tilanteen ja olin n.3cm auki ja päättivät siirtää synnytys saliin ja puhkasta kalvot, siitä sitten mentiin saliin ja puolen 1-1 aikaan puhkastiin kalvot ja ooteltiin...sitten kipu ylty edelleen selässä ja sain ilokaasua sitten siinä, selkäkivut oli kuitenkin niin kovia että ei voinu enää olla liikkessäkään vaikka liikkeessä olon aikana ei niin paljoa sattunut.
sitten josain vaiheessa anestesia lääkäri kävi laittaa epiduraalin ja sanovaan että toivotaan että auttaa nyt niihin kipuihin.. ja kipu selässä edelleen yltyi, anestesia lääkäri tuli uudestaan laittaa epiduraalin kun edellinen ei auttanut ja tämän toisenkin laitto epäonnistui. Sitte aloinkin jo huutamaan että tahon leikkauksen ja lupasivat pyytää lääkäriä keskustelemaan miun kanssa, nooh kyllähän se lääkäri kävi pyörähtää ja naureskelemassa ja lähti pois, mutta sain sen sitten takasin ku halusin edelleen lopettaa synnytyksen ja siirtyä leikkaukseen mutta lääkäri tokas että kaikki on hyvin leikkausta ei tarvita :/ ja siinä sitten kärvistelin.
nooh niistä vesirakkuloista kätlö oli jo aiemmin maininnu mut en uskaltanu ottaa mut kun leikkausta en saanu niin päätin että kokeilen rakkuloita ja kätilö kerkes lataamaan piikit valmiiks ja puhistaa alaseln kun vihdoin ja viimein oli pakko ponnistaa :) ja siihen ei sitten kauaa mennykkään kun poika oli maailmassa (kello 19.23 :)

Mutta kun kaikille olen sanonut että menin koko synnytyksen pelkällä ilokaasulla niin eilen kuulin että olin sitten kuitenkin saanut jonku puudutuksen tai vastaavan kun ei se epiduraali auttanut.

mutta poika on kyllä vienyt meidän sydämet ihan täysin ja isäsä tykkää istuu pojan sängynvierel ja kattella sitä kun se nukkuu...
se onvaan niin sulonen :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.