IRC-Galleria

dark_angel^

dark_angel^

sai maailman sulosimman hurmurin 9.12.2009 ja kauneimman prinsessan 31.01.14 saa seurata minua instassa 8henna6 ja facessa äidin_arki

mikä helvetti ihmisiä riivaaa????Tiistai 23.09.2008 15:03

Koulussa ammuskeltu Kauhajoella
23.9.2008 11:19 (Päivitetty 23.9.2008 12:00)
Kauhajoella palvelualojen oppilaitoksessa on ammuskeltu. Poliisin mukaan on mahdollista, että jopa useita ihmisiä on kuollut.


Fakta: Mikä koulu?
Kauhajoen poliisista kerrotaan, että koulun yli 20-vuotias oppilas alkoi ammuskella oppilaitoksessa noin puoli tuntia sitten. Tilanne on yhä kesken ja poliisi evakuoi rakennusta.

Poliisin mukaan koulussa on ammuskeltu paljon. Tilanne on kestänyt nyt yli puoli tuntia eikä ammuskelijaa ole vielä saatu kiinni.

Ampuja on poliisin mukaan yhdessä oppilaitoksen rakennuksista.

- Täällä on vakava tilanne käynnissä. Isolla aseella ammutaan ja kovaa, kertoi Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen palopäällikkö Ahti Yli-Mannila Iltalehdelle.

Yli-Mannilan mukaan koululta nousee savua. Koulurakennuksessa on yhä oppilaita sisällä.

Kauhajoen terveyskeskuksesta kerrottiin Iltalehdelle, että fyysisiä vammoja saaneita ei ole vielä tuotu terveyskeskukseen. Tällä hetkellä nostetaan valmiustasoa.

- Tähän mennessä olemme antaneet ainoastaan henkistä ensiapua, terveyskeskuksesta sanotaan.

Kauhajoen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Lasse Hautala on paikalla ja kertoi Iltalehdelle nähneensä, kun yhtä tyttöä kannettiin ambulanssiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.