IRC-Galleria

*pitkä ajatus*Maanantai 06.02.2006 03:00

Päätä särkee taas yllättäen saunan jäljiltä..en ymmärrä. Ei uskalla mennä nukkumaan kun tuntuu että olo vaan pahenee...ja sitten kun jää vaan pyörimään ajatuksineen sänkyyn ei varmasti saa unta tai nukkuu niin huonosti, että näkee mitä omituisimpia unia.
Näin viime yönä unta ala-aste kaverista...ihmeellistä, että sen kanssa ollaan aina pyörillä liikenteessä..toissa yönä olin tosin taas autolla pyörimässä täysin tuntemattomassa kaupungissa ja mie vaan säätelin ratin korkeutta kesken ajon...aika jännää, kun joissakin unissa vaan huomaa olleensa siellä samaisessa paikassa joskus aiemminkin..onkohan siitä tosiaan aiemmin nähny unta vai luuleeko sitä vaan? Kun nyt on mielessä harhaillu oma epävarma tulevaisuus niin toisaalta ei ole ihme, että tämän hetkiset unet ovat käsitelleet minuutta ja etenemistä elämässä...toisaalta taas samainen menettäminen ja sen pelko pysyy ajatuksissa ja siten myös unissa....toki tälle mielentilalle haluaisin tehdä jotain, mutta uskon ettei tämä asia ole minun päätettävissä enää...tai ehkä jonkun pitäis kertoa mulle jos olen puusilimä erään henkilön suhteen:] Loppuisi varmaan nämä itkuangsti unetkin kun saisi jotain lisävarmuutta elämään..vähän niinku turvatyynyt ajopeliin.

Viimeinen työpäivä lähestyy uhkaavasti reilun viikon päässä...en pysty edes ajattelemaan sitä tilannetta kun nään ne ihanat kersat viimeisenä päivänä. Ihmeellistä miten tuntemattomiin lapsiin voi tutustua niin nopeasti ja nyt ne pitäisi sitten jättää - ne lapsoset saavat päivän kuin päivän tuntumaan mukavalta paikkupakkasista ja ylitsepääsemättömästä väsymyksestä huolimatta. Ikinä en varmasti unohda sitä, kun lapsi kerto elokuvan parhaan kohdan olleen kun minä nauroin!!! älytöntä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.