IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 01.06.2007 01:57

olipa namu yksilö maajussille morsian ohjelmassa, yleensä sellasia edes katso vaan satuinpa kerrankin hyvään aikaan mutsin kanssa töllön ääreen:)) voihan Juha! ehkä tämän kotikaupunkinsa joutuu jättämään taakseen joku kaunis päivä, jotta toivossa jaksaisi paremmin elää.....realismi ei auta unelmoinnissa:)

[Ei aihetta]Torstai 31.05.2007 03:05

Nyt on sitten hygieeniapassin ja anatomian kokeet tehty ja ainakin se hyg.passi meni läpi..väsy ja tyhjä olo, mutta onpahan jännittämistä sen anatomian numeron suhteen syksylle jos kokeet ei ehdi perjantaiksi jo kouraan. Nyt voi sitten koulun osalta huokaista helpotuksesta ja jatkaa huokailuja muun elämän osalta....

[Ei aihetta]Perjantai 25.05.2007 23:11

jees..uusi aurinkoläppä corollaan tehty ja perkule saa ollakin hyvä kun sitä niin monta tuntia väänsin..vihdoin känpillä ja tänne taitaa neiti hautautua keskenään ellei jotain elämää suurempaa tunnu tapahtuvan..tai no vähempikin riittää kunhan on syy lähteä...ötökkäverkkoa virittelemään tuuletusakkunoihin ja äijiä töllöstä on suunnitelma..

[Ei aihetta]Tiistai 22.05.2007 18:27

fläbäb fläbäb

"..I could be brown
I could be blue
I could be violet sky
I could be hurtful
I could be purple
I could be anything you like
Gotta be green
Gotta be mean
Gotta be everything more
Why don't you like me?
Why don't you like me?
Why don't you walk out the door!"

Mika - Grace Kelly

[Ei aihetta]Perjantai 18.05.2007 16:25

juuh...syvä helpotuksen tunne saadaan sillä aikaan kun käydään lääkärisedän luona. Tulevaisuudesta ei ole mitään tietoa tahi varmuutta, mutta jos asiat jatkuvat niin kuin ne ovat niin sitten painellaan lekurin pöydälle...how lovely..

[Ei aihetta]Torstai 17.05.2007 06:25

murheille potkua ja sievässä humlassa bunkkaan:) ja minä tahon ne pimennysverhot jotta tuo aamunsarastus pysyy poissa minun tyynyltäni!

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.05.2007 15:03

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eeeeen alaaaaaaaaaa! on kyllä taas niiiiin hanurista olo jotta vois purkaa sen auton siivoamiseen...voihan pylly.

[Ei aihetta]Tiistai 15.05.2007 01:57

Hihhei, tuli tänään oltua kerrankin tehokas vapaapäivänä. Tuli pestyä lukemattomia ikkunoita ja imuroitua yms. tulevaa autoani. Kyllä nyt tojon lattia ja takakontti on siisti kun hinkkasin sitä varmaan tunnin. Vielä huomenna mennään pesee istuimia kun tänään ne sain kunnolla läimittyä suurimmasta pölystä..on se kätevää siivota autoa kun kaikki penkitkin on vedetty irti:) Himottas uus vaihekepin nuppi vaan taitaa viel toistaseks jäädä toiveeks..siihen asti kun rahaa tulee:P vielä on aurinkoläppiin uusi kangas ompelematta ja muita hienosäätöjä mankan vaihdoista pintojen vahaukseen....jotta mitsu siis myytävä halvalla tai vietävä hautausmaalle jotta saa "uuden" alle...muutenhan päivä meni mielialan suhteen hanurilleen, mut niin taidetaan maata kuin pedata.

[Ei aihetta]Maanantai 14.05.2007 01:35

kun mitään ei taida olla enää menetettävää niin on se heitettävä faktat eteen ja mietittävä mitä sitä sitten....v*tun moinen taipale ja korjaussarja...

[Ei aihetta]Lauantai 12.05.2007 01:55

*huoh*..niinbä oliki...