IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 27.02.2006 19:16

Ous nouks, hartiat ja piä on taas särkytannerta heti ekan työpäivän jäljiltä. Viime yönä nukuin ehkä tasan kaks tuntia kun sekoilin jatkuvasti, ei vaan tullu uni vaikka väsytti ja tuntu et koko kroppa on hälytys tilassa...siinä vaiheessa alko masentaa kun äipän herätyskello alko soimaan seinän takana:[ Vedin silti kunnialla päivän putkeen ja nyt vaan maksan tätä velkaa särkemällä itseäni...jospa ens yönä uni tulis kun ei ole enää juurikaan jänskättämisen aihetta. Kunhan ei sämpylät pompi unissa niin saatan olla huomenna jopa pirteä ja särytön:) jea...

[Ei aihetta]Lauantai 25.02.2006 07:29

"I know how it feels to be on your own
In this cruel world where hearts are bound to turn to stone
Where you are alone
And tired of breathing
It's all going wrong
And you just can't stand the pain any more
You're too numb to believe in
In anything.."

HIM - Don't Close Your Heart


*unibiisi monien muiden rinnalla*

[Ei aihetta]Perjantai 24.02.2006 16:52

Tehtävänanto: Täytän ja haastan seuraavat 5 henkilöä täyttämään tämän.


ENSIMMÄINEN...
1. paras ystävä: miulla oli sellanen mielikuvituskaveri `orpopoika´ ja kovasti sen kanssa leikin...mut jos pitää ihan oikea immeinen sanoa niin sitten varmaan Sini, jonka kanssa tutustuttiin jo natiaisena hoidossa..(ei kuitenkaan mielenterveydellisessä xD )
2. suudelma: ihka ekasta en oo todellakaan varma, ei sillä että olisin suudellu monia, vaan etten tosiaan muista oliko se eräs nykyinen ystäväiseni..heh..
3. lemmikki: miun elämäni mies kultaisen noutajan muodossa..Rape siis.
4. rakkaus: tämä on ja pysyy...mutten ehket halua sitä julkisesti huudella:)
5. harrastus: taitoluistelu taisi olla...

KOSKA VIIMEKSI...
1. Poltit tupakan: oisko tunti sitten...
2. Joit alkoholia: viikko sitten
3. Ajoit autolla: vajaa tunti sitten tulin kotipihaan naapurista :)
4. Soitit: yritin Allua tavoitella about puol tuntia sitten...
5. Nauroit: kun katoin tunti sitten madagascarin "I like to move it move it"
musavideon :D
6. Kuuntelit musiikkia: äsken yläkerrassa popitin
7. Itkit: öh...hmmm...en voi mennä vannomaan mutta pari kuukautta sitten hanat oli auki ihan runsaalla tuloksella..

OLETKO KOSKAAN...
1. deittaillut yhtä parhaista ystävistäsi?: ehkäpä...
2. ollut pidätettynä? e
3. uinut alastomana? ainahan sitä...
4. ollut TV:ssä? tästä en ole vieläkään täysin varma...
5. Harkinnut itsemurhaa? teiniys on rankkaa aikaa joillekin...
6. suudellut jotakuta ja katunut sitä? tainnu sekin tullu koettua joskus hamassa menneisyydessä ;)
7. Pelännyt? konkreettisesti ihan tässä piakkoin..

TÄLLÄ HETKELLÄ...
1. Mitä uraa harkitset? kovasti haluisin kersojen kanssa touhuta, mutta nyt raha-asioiden tiimoilta menen muille urille hetkeksi..
2. paras ystäväsi? ei oo ikinä ollu, mutta hyviä ja luotettavia yksilöitä ovat mm. Jose ja Kata ja Helini tuolla Lohjalla ja Heli tuolla jojensuussa ja Allu ja Turokin...jajaja..
3. sinulla on päälläsi? turkoosi 3/4 hihainen paita ja leatherheavenin pökät..ja tietty ne asiaan kuuluvat vermeet alla..

5 ASIAA JOTKA OLET TEHNYT TÄNÄÄN...
1. käynyt tulevalla työharjoittelupaikalla
2. kaverille vein elokuvan
3. vaihdoin piilareille nesteet
4. ihastellu uutta puhelinta
5. luin älyttömän hassun mailin ja tottahan ne jutut naisista oli...

Haastan:

Cristin3
PumPinksie
elli`
antics
Turbooo

[Ei aihetta]Torstai 23.02.2006 00:26

Kävin ostaa tänään uuden puhe elimen, jei...täytyyhän sitä itseään palkita uuden työharjottelupaikan johdosta ja kukas muukaan mua hemmottelis;) huomenna varmaan sit näpertelen illan sitä kun se vapautuu seinästä...mitäpä muuta sitä voisi illoilta toivoa kuin omaa laatuseuraa.......voi :]

[Ei aihetta]Maanantai 20.02.2006 16:54

Jaha...autoilin taas unessa, tosin nyt olin kyydissä ja nojailin siihen kivaan kuskiin takapenkiltä:) ihmeteltiin auton kokoa kun siihen mahtu lössiä enemmän kun mun autoon joka on vähän pienempi..en ymmärrä näitä pähkäilyjä unissa - tottakai johonkin tilavempaan mahtuu paremmin kuin pienempään *daa* ihan kun ois ruudin keksijä;)

[Ei aihetta]Tiistai 14.02.2006 01:30

On enää kaks päivää töitä jäljellä ja sekös harmittaa....inhaa jäädä tyhjän päälle taas...mutta kyllä se aurinko löytää tiensä minunkin luo joku päivä:) Olin kyllä ahkera tänään, mielestäni. Nousin aikasin ja olin jo kymmeneltä liikentessä. Pyörin ympäriinsä ja menin yhdeksi töihin. Lähetin tänään hakemuksen kouluunkin, jotta sitähän ei tiiä satunko olemaan parin vuoden päästä yleisnero ja osaan katetroida sille auringolle sen tien minun luo;) Sitten mie töiden jälkeen leivoin lapsille purtavaa huomisen ystiksen kunniaksi, ja ehkä myös pieneksi läksiäis lahjaksi minulta....reilu kolme tuntia siihen kyl menikin, joten toivon ettei kukaan yökkää syödessään x)

Ja tietenkin vielä:

Hyvää ystävänpäivää kamut!


*pushal*

[Ei aihetta]Torstai 09.02.2006 12:27

Jee, tänään tehdään vohveleita kerhossa:)

Muistoja<3Maanantai 06.02.2006 03:15

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

*pitkä ajatus*Maanantai 06.02.2006 03:00

Päätä särkee taas yllättäen saunan jäljiltä..en ymmärrä. Ei uskalla mennä nukkumaan kun tuntuu että olo vaan pahenee...ja sitten kun jää vaan pyörimään ajatuksineen sänkyyn ei varmasti saa unta tai nukkuu niin huonosti, että näkee mitä omituisimpia unia.
Näin viime yönä unta ala-aste kaverista...ihmeellistä, että sen kanssa ollaan aina pyörillä liikenteessä..toissa yönä olin tosin taas autolla pyörimässä täysin tuntemattomassa kaupungissa ja mie vaan säätelin ratin korkeutta kesken ajon...aika jännää, kun joissakin unissa vaan huomaa olleensa siellä samaisessa paikassa joskus aiemminkin..onkohan siitä tosiaan aiemmin nähny unta vai luuleeko sitä vaan? Kun nyt on mielessä harhaillu oma epävarma tulevaisuus niin toisaalta ei ole ihme, että tämän hetkiset unet ovat käsitelleet minuutta ja etenemistä elämässä...toisaalta taas samainen menettäminen ja sen pelko pysyy ajatuksissa ja siten myös unissa....toki tälle mielentilalle haluaisin tehdä jotain, mutta uskon ettei tämä asia ole minun päätettävissä enää...tai ehkä jonkun pitäis kertoa mulle jos olen puusilimä erään henkilön suhteen:] Loppuisi varmaan nämä itkuangsti unetkin kun saisi jotain lisävarmuutta elämään..vähän niinku turvatyynyt ajopeliin.

Viimeinen työpäivä lähestyy uhkaavasti reilun viikon päässä...en pysty edes ajattelemaan sitä tilannetta kun nään ne ihanat kersat viimeisenä päivänä. Ihmeellistä miten tuntemattomiin lapsiin voi tutustua niin nopeasti ja nyt ne pitäisi sitten jättää - ne lapsoset saavat päivän kuin päivän tuntumaan mukavalta paikkupakkasista ja ylitsepääsemättömästä väsymyksestä huolimatta. Ikinä en varmasti unohda sitä, kun lapsi kerto elokuvan parhaan kohdan olleen kun minä nauroin!!! älytöntä :D

HaastePerjantai 03.02.2006 18:59

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat seitsemän ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Kun tutustun uuteen mielenkiintoiseen ihmiseen, minun on selvitettävä tämän tarkka syntymäaika jotta saisin tutkia hänen "taustojaan" - horoskoopillisia pakkomielteitä on monen laisia:)

2. Vielä tässä iässä kirjoitan usein kalenteriani kuin päiväkirjaa..(liekö meitä sitten moniakin...?)

3. Puhun keskenäni ja usein myös televisiolle - lähinnä spontaaneja herjauksia.

4. Nähtyäni unen, yritän löytää unikirjasta kaiken mahdollisen mitä unestani löytyy - ennemmin tai myöhemmin.

5. Kannan usein mukanani hyvinkin tarpeetontakin kamaa "eihän sitä koskaan tiedä" - periaatteella.

(..ja lisäänpä kuudennen: lähden tällaisiin rustaamisiin monesti mukaan siksi, että oletan kanssa ihmisten olevan yhtä huumorintajuisia ja leikkimielisiä tuotannon suhteen..toivottavasti tämä ei ole vain omituinen olettamus:])


Haastan seuraavat henkilöt:
Cristin3
^MiGuel84^
Turbooo
PumPinKsie
iNppa
Heukkis
grm

*minut haastoi ellauz *