IRC-Galleria

.Keskiviikko 10.02.2010 01:37

1. Kaljuunnun. Kun mä vedän kädellä tai harjalla hiuksista läpi, multa lähtee tupollinen hiuksia. Ja koska mulla on ihan_luonnostaankin valmiiksi pyöree naama, mä näytän ihan hirveeltä kun ei oo ees hiuksia päässä.

2. Oon lihava ja oon aina ollutkin, eikä mun syömiselle näy loppua. Ennen kun joku heittää tähän jotain energiajuoma/mässy/IHAN SAMA MITÄ PASKAA niin voin sanoo ET OON KYLLÄ IHAN TIETOINEN MIKSI OON TÄLLAINEN :D:D:D:D ei tarvii myöskään muistuttaa että se on omista valinnoista kiinni, koska kyllä mä niitä teen mut ihan omaa laiskuuttani ja ahneuttani ne jää kyllä haaveeks, ja mä syön tuplasti sen verran mitä itteni kanssa sovin. Jos oon ollu syömättä koko päivän, mä päädyn vetämään jääkaapin tyhjäks ja meen dataamaan sänkyyn makuuasentoon, sad but true. Mä vihaan itteäni tän takia mutta en tee asialle mitään, mä en voi ees ostaa vaatteita enää ja pidän suihkussakin aina silmät kiinni.

3. Mun iho. Hell, mä en ees jaksa meikata aamuisin. Mä näytän koulussa ihan raiskatulta rupikonnalta. Ja koska en ulkoile tai syö terveellisesti, mun naama heijastaa mun elämäntavat paremmin ku olis tarvis.

4. TÄÄ VITUN VALITUS KOKO AJAN! Oon pilalle lellitty kakara ja mun elämässä on kaikki niin hyvin paria helvetin (ihan asiallista) ulkonäkökriisiä lukuunottamatta, ja silti mä vaan vikisen. Mulla on muutamia ihania ystäviä jotka tykkää musta tällaisena eikä välitä siitä etten oo missinmitoissa oleva tusinablondi, ja sit pari sellaista jotka luulee etten mä tiedä että ne moikkaa mua stadissa/galleriassa/etc vaan siks et näyttäis että niillä on vitusti kavereita.

Kiitos ja moi.
Mulla on tosi kurja olo nyt et jos joku ees uskaltaa tulla vittuileen NI EN TIEDÄ TEEN SUSTA KEBABA.

Ainoo lohtu tässä on se että pääsen pian Lontooseen kattomaan mun lempiartistia mun lempiseurassa mutta sekin vaan siks et oon isin pikku enkeli joka saa kaiken mitä haluu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.