IRC-Galleria

ULULULULULLULULTiistai 14.03.2006 00:28

Mokoma Seinäjoen Rytmikorjaamolla (+Diablo) 10.3.

Niskat kipiänä seuraavana päivänä on kohtaloni tämä. Kuten tuloksesta arvaa Mokoma veti parhaan setin tähän mennessä. Uudet biisti toimi helvetin hyvin, lisää rässimeininkiä ehkä tuohon Mokoman livemenoon kaipasinkin. Olisi kiva listata tähän biisilista mutten muista niitä ikinä.
Niinjuu oli siellä sitten sellanen lämppärikin, tais olla +Diablo nimeltään (ainakin Mokoman keikkajulisteessa luki niin). Oli ihan kiva. Nojoo, eipä se erityisemmin sytyttänyt vaikka kaikki levyt omistankin. Tähän saattaa vaikuttaa myös se että Diablon aikana tyydyin kittaamaan nesteitä kun taas Mokoma tuli koettua eturivissä.

Rytmikorjaamo paikkana oli todella loistava. Kannattaa lähteä sinne useamminkin Vaasasta kokemaan artistien live-esiintymisiä. Atmosfääri oli kuin Treen Pakkahuoneella, neliöitä oli vaan hieman vähemmän. Todellisena plussana(+) tupakkatila 'Korjaamon' perällä. Näin myös vaatteet pysyivät ihqun kukkaistuoksuisena seuraavaan aurinkoiseen aamuun asti.

Lauantaina tuli kärvisteltyä selvinpäin Club25:lla. Artisteina ShadeMbrace ja All In Me. Shadembrace vakuutti vaikken musiikkityylin (syntikka-melodisempi hevimetalli) suurensuuri fani olekaan. All In Me veti ilolla ja tunteella keikkansa. Oli ilo katsoa ja kuunnella.
Loppuillaksi menin itkemään kotiin kun muut lähtivät baariin jatkoille. Enpä jaksanut mennä kuuntelemaan selvispäin paskaa musiikkia, katsomaan kännisiä ihmisiä ja haisemaan tupakalle. (Itku tuli siitä että kuulin myöhemmin siellä olleen Matti Nykäsen)

Seuraavaan kertaan hyvät lukijat ("toim.huom." mitkä lukijat?)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.