IRC-Galleria

desity

desity

nörtteilee päivät pitkät.

suvi-sommar.Tiistai 19.06.2007 13:58

on se vaan kuulkaa kesä. oli aika laittaa soul capten bandin matskua soimaan ja aloittaa kesämusan kuuntelu!

eka kokonainen työviikko takana. valkeakosken onnenmaa paljastui ihan lystikkääksi paikaksi ja olen siellä viihtynyt kovin. asiakkaat on hassuja ja työkaverit vielä hassumpia, joten ainakin sovin hyvin joukkoon:D paikka on kuitenkin niin pieni että nyt jo muistaa mitä tietyt ihmiset juo ja muutama kasvokin jo näyttää tutulta:]

tänään heräsin puoli kuus ihan pirteänä. todella kummallista. noh tässä olen jo pessyt pyykkiä ja käynyt kaupassa. kohta ajattelin samalla sykkeellä pistää pesten ikkunat. saa nähdä saanko ajatuksen vielä toteutettuakin.

ja ennen kaikkea on ihanaa että nyt kun "on lupa" tehdä muutakin kuin vaan lukea tuota pääsykoeopusta niin on oikeesti aikaa "elää". vihdoin on taasen aikaa ystäville ja ylipäätään kaikelle päättömälle ja mitään sanomattomalle hengailulle. silti tuntuu että loppuu päivistä tunnit kesken, kun on niin monen monta ihmistä jota ei ole kerinnyt näkemään aikoihin. vilkun kanssa kerittiin aamusella turista ja heräillä kerrankin samaa tahtia. niin ja manu muuttaa perjantaina tänne. vähän siistiä, ja hassua! saa nähä mitä siitäkin tulee kun täällä kolmisin pyöritään. hehehheh. mielenkiintoisia aikoja edessä, siitä oon aivan varma. alku asetelmat loppu kesälle on kohdallaan ja nyt ei auta kuin nauttia.

iso ja aurinkoinen hymy tältä poikkeuksellisen varhain heränneeltä tyttöseltä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.