IRC-Galleria

desity

desity

nörtteilee päivät pitkät.

kiire + ikea = ei hyvä yhtälöTiistai 18.09.2007 03:41

mitä tapahtuu päättää lähteä isin kanssa käymään ikeassa ostoksilla niin että tampereelta reissuun lähdetään vähän jälkeen iltapäivä viiden? perimmäisenä mielessä on koko ajan kiirekiirekiire, ikea menee kiinni klo 21. kumpikin meinaa nukkua meno matkan, joten nopea pysähdys hyvinkään abc:lle hörppään kahvia oli pakollinen. espoon ikeaan siis matkamme vei, jossa tosin isukki ei aiemmin ole vieraillut ja minä taas puolestaan olen aivan pihalla noista helkutin kehistä ja itään tai länteen lähtevistä liittymistä, mutta pettämättömällä suuntavaistolla toki löysimme suoraan perille, tietty.

sirpukka odotti myöskin perillä, kaipasi apua päättämään poikien huoneen verhoista. no siinä sittenkin kun puoli paniikissa juoksee sen kokosen kopleksin läpi niin toki puolet tarpeellisista jutuista unohtuu ja puolet aivan turhaa sälää tarttuu matkaan. muistin sentään verhot, maton, lampun ja lisä laatikoita säilytystilaksi ja se kaiketi tärkeintä. mitä niistä alkovin tai keittiön verhoista, ruukuista ja työtuolista. tosin suurin osa ajasta meni yöpöydän taihi tv-tason valkkaamiseen, joista päädyin ensimmäisen hankkimiseen. jääpä jotain hankittavaa seuraavaan reissuunkin:D täytynee se ehkä sitten kuitenkin siirtää muuton jälkeiseen ajankohtaan. mutta on se hyvä että tuli kuitenkin hankittua kaikkee tärkeetä sit unohdettujen asioiden tilalle kuten kymmenen vuoden tarpeiksi energialamppuja (kun kerran halvalla sai), kakkuvuokaa ja paistin pannua, kakkospannuksi. ei taas tarvii kyllä yhtään muuton aikoihin miettiä että mistä tää kaikki roina ja rompe oikein aina kertyykään:D muutamaa minuuttia ennen sulkemista astuimme ovista ulos jokunen euro köyhempinä.

en voi muuta sanoa, kuin että taas tuli todettua että on se kyllä varsinainen tavaroiden taikamaailma, mutta hermoja raastava kokemus kiireessä, kun mie ja sirpa pyöritään kokoajan eri suuntiin ja isä yrittää sinnitellä perässä:] jatkossa pitää muistaa että etsittäviä objekteja kohti ois varmaan fiksuinta varata aikaa se puoli tuntia per esine. *huokaus* kyllä ne ruotsalaiset osaa ja keksii. niin ja hyvää syntymäpäivää isille. heh. sekin vietti juhlapäivänsä varmaan melkein haluamallaan tavalla<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.