IRC-Galleria

this is me.Maanantai 19.02.2007 18:31

minä oon karoliina.

mulla on ihmeellinen ajatusmaailma, mistä ei aina voi saada selvää itsekkään. paljon siellä liikkuu, vaikkei missään ole mtn järkeä. tuun vissiin aika hyvin ihmisten kans toimeen, aina siihen asti ku kuulen että jotain paskaa puhuttu minusta. sitte napsahtaa.

mutta vaikka tuun ihmisten kans toimeen, omat ennakkoluuloni mulla tietty on. jos jotain paskaa joskus kuullu jostain, nii vaikee sen on sitä ajatusta saada mun päästä pois. paskaa tulee kyllä aikas paljon puhuttua.

mua vissiin aika helppo kusettaakki. oon niin hyvä uskonen hölmö. aina haluan ajatella että kaikki mitä ihmiset mulle sanoo on totta, enkä epäile mtn. sitte ku huomaan että taas viilattiin linssiin, alkaa nolottaan ja lupaan etten enään usko kaikkea puppua mitä mulle syötetään. vaan aina vaan uudestaan huomaan että uskon kaiken. paljo oon virheitä tehny, mutta niistähän sitä opitaan.

aika helposti suutun, vähä turhanki. iskään oon tullu. mutta sitte ku tiedän että tein väärin, pyydä kyllä anteeksi. vähä jääräpäinenki mää vissiin oon. jos jotain haluan, niin helpolla en luovuta. vaikka samalla jos tarpeeksi auotaan päätä, helposti katoan näkyvistä vähäksi aikaa. ja niin se muuten on, että läheisimmille ihmisille uskallan suuttua, ku tiedän ettei välit mee poikki pienen riian takia. ja luotan niihin. mutta sitte taas nämä kaverit, yleensä ne on poikia, niille en uskalla suuttua, ku niistä ei ikään tiedä millon ne pistää käveleen. niiden seurassa kuitenki viihyn ihan hemmetin hyvin, ku ite meinaan olla vähä äijä itekki. mutta ei niille uskalla suuttua, ku pelkää että menee välit poikki. eikä sitä halua. ja sit koittaa vaan miellyttää. toki poikkeuksiaki on. joidenki kans jo pientä riitaa ollukki. tärkeitä ne neki on, niihin ei vaan pysty vielä luottaan samallalailla ku niihin joiden kans tuntenu kauan. ootte rakkaita<3 ei vissiin oo sitäkää tullu tarpeeksi usein sanottua.

vaikka paljo paskaa minusta liikkuuki nyt, mutta silti oon pitäny pääni pystyssä ja pidänki! ja ihan vaan tiedoksi, että juoruihin ei aina kannata uskoo ennenku niistä on asianosaselta kysyny. muutenki juoruilla tapana paisua ku ne liikkuu suusta korvaan ja taas toisesta suusta toiseen korvaan. sipi sipi on valetta.

what if God was one of us?

oonko antanu tommosen kuvan? tuommosena minä pidän itteeni. mitä mieltä sinä oot?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.