IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

raaaaaapula :)Sunnuntai 23.10.2005 14:29

jeppis, onhan taas merkillisen loistava olo

ding dingTiistai 18.10.2005 01:38

wittu sentää, älkää ikinä tulko edes näin vanhaks ku minä. Jos vetää vkl tuplat, eli kummatki päivät niin rapula kestää sen kahesta kolmeen päivään. :( hyi. Suussa maistuu ihan majavalle, uni ei tuu, paleltaa, silmii ei uskalla laittaa kii ku näkyy kummituksia.

se ois perjantai...Perjantai 14.10.2005 13:19

hammaslääkärit on ovelia, puuduttaa puol naamaa ettei tunne ku pientä koluamista ku ne jotain viisaudenrippeitä sun suustas poistaa. Puol naamaa halvaantuneena kipität sit kiltisti kotiin. Muistakaa prkl mennä suoraan apteekin kautta ja kaikki mitä resepteillä saa ni mukaan. Tun puoskari kertoo: ei se satu ollenkaa tunnet vaa mitä tapahtuu ja repi mult huulen auki. Ja sit ku se kipu tulee, ai vittu ku se tulee. Tuntuu et sult ois revitty kilon biitti lihaa poskest pois ja haava ois koko aja auki. Viiltävä kipu tuntuu kipulääkkeittenki yli.

Menkää siis kaikki joukolla poistamaan viisaudenhampaanne, se kannattaa.

kuluneita kuulumisiaTiistai 04.10.2005 18:17

dööh, ttu ku tietäis taas mitä sitä alkais tekemään. Pitäs asioita selvitellä, maksella laskuja ja miettiä mistä sais lisää rahaa et elämiseenki riittäis jokunen euro. Töiden tekeminen vaan laskujen maksua varten on niin turhaa. En ees tiedä kuin voi olla kuukaudessa niin paljon laskuja että menee melkee koko palkka niihi.
- Vanhemmat »