IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Rakas päiväkirja ja kaikkea muuta vanhanaikaista.

Alkuun täytyy sanoa että kukaanhan ei selvinpäin saunaan mene se on vanhanaikaista ja siis täysin poissuljettavaa.

Olipa kerran joulunaika, tonilla useampi alkoholin mittayksikkö eli promille verenkierrossa. Huolestuttavinta oli huomata tosiasia, että kolmen päivän jälkeen ei ole edes yhtään paha olo. Ja tänään on tiistai, ja mun tekee taas mieli höpönderiä eli mallaspirtelöä.

Olen ollut siis astraalimatkalla siriuksessa, avaruusasuna rulla foliota, kypäränä vanha VM. Mulle on kummallisen matkan aikana kasvanut häntä ja ihoni on rikki.

Tähän filmiin tarvittas yks todella pätevä leikkaaja, on meinaan sen verran katkonainen. Kumma maailma.

V*ttu on se kans kumma et aina puhutaa rauhallisesta joulusta, ja sit saan joululahjakski siideriä. Ja kuten tapoihin kuuluu, lahjat pitää käyttää. Sehän meni jo ennen ku sai seuraavan paketin auki. Voi veljet.
Reissu alkoi perjantaina kun pääsin töistä ja otin Ollin ja Kettusen matkalta mukaan. Pojat oli suhteellisen tanakassa jo klo kasi illalla. Mentiin meille ja ensimmäinen episodi sattui kun kävin hakemassa yhden kaverin lisää, Pojat oli saanu sillä aikaa päähänsä käydä kysymässä naapurista tyttöjä meille. Naapurissa ei ollut tyttöjä kotona ja kappale kiukkuisia Isejä ei tykänny Kettu&Olli kaksikon kyselyistä yhtään.

Olin poissa vajaan vartin, jona aikana kundit oli onnistunu tuhoamaan orastavan toni/naapurin isi-suhteen.

Aloitin omankin kehoni lääkitsemisen pullolla tassua ja sehän meinas lähteä ihan lapasista siinä vaiheessa koko touhu. No tytöt tuli sit jossai kymmenen aikaa, Jupa ja Jupan vaimo samoihin aikoihi. Osa porukkaa sai kyydin jostai kahentoist aikoihi, ja meiät Sanna sit heitti Loppujen lopuks yhen aikaa baarii. Siihen loppuu muistikuvat perjantailta. Lauantain herään omasta sängystä aamusella ja alan tissuttaa kaljaa. Martikainen tuli hakee mut sit joskus yhen jälkee ja lähettii sporttii juomaan karpalolonkeroa. VIRHE. neljäks duunin pihalle -> Bussi kohti tamperetta.

Tampereelta ainoat omat muistikuvat: Istun kymmenen aikaan porealtaassa, hotellin saunaosastolla ilman uimahousuja -> käyn yökerhossa, lennän jokusen kerran pihalle sieltäkin. Vinkki; housut kannattaa pitää jalassa jos haluaa nauttia baarin antimista. -> tajuan että klo on puoli seitsemän aamulla ja istun muutaman duunikaverin kanssa hotellin käytävällä juomassa taskulämmintä lapin kultaa.

Oliskin riittänyt siihen, menin nukkumaan muistaakseni seitsemältä ja heräsin n. klo 11 jonka jälkeen pikainen suihku ja alabaariin ottamaan jokusen kossubatteryn. bussi takaisin puoli yhden aikoihin -> zapataan syömään n klo 15. Sieltä kauppiaalle saunomaan pienellä porukalla kuuden maita ja saunottiin aina puoleen yöhön asti. Tässäkään vaiheessa järki ei sanonut että maanantaina töitä ysist viiteen.
Lähdettiin martikaisen kanssa käymään rytmitykissä josta kotiuduttiin kolmen aikaan aamulla.

Myöhästyin töistä puoltoista tuntia ja kuulin jonkun verran asiallista vittuilua.

Kappale pikkujouluja, kerran vuodessa.

Kaksi kivikovaa möykkyä selässä ja yksi isompi vatsan puolella, biologian tunnilla opin kerran että ne on maksa ja munuaiset. Ei ne ennen pahasti ole olemassaolevilta tuntunut.

raaaaaapula :)Sunnuntai 23.10.2005 14:29

jeppis, onhan taas merkillisen loistava olo

ding dingTiistai 18.10.2005 01:38

wittu sentää, älkää ikinä tulko edes näin vanhaks ku minä. Jos vetää vkl tuplat, eli kummatki päivät niin rapula kestää sen kahesta kolmeen päivään. :( hyi. Suussa maistuu ihan majavalle, uni ei tuu, paleltaa, silmii ei uskalla laittaa kii ku näkyy kummituksia.

se ois perjantai...Perjantai 14.10.2005 13:19

hammaslääkärit on ovelia, puuduttaa puol naamaa ettei tunne ku pientä koluamista ku ne jotain viisaudenrippeitä sun suustas poistaa. Puol naamaa halvaantuneena kipität sit kiltisti kotiin. Muistakaa prkl mennä suoraan apteekin kautta ja kaikki mitä resepteillä saa ni mukaan. Tun puoskari kertoo: ei se satu ollenkaa tunnet vaa mitä tapahtuu ja repi mult huulen auki. Ja sit ku se kipu tulee, ai vittu ku se tulee. Tuntuu et sult ois revitty kilon biitti lihaa poskest pois ja haava ois koko aja auki. Viiltävä kipu tuntuu kipulääkkeittenki yli.

Menkää siis kaikki joukolla poistamaan viisaudenhampaanne, se kannattaa.

kuluneita kuulumisiaTiistai 04.10.2005 18:17

dööh, ttu ku tietäis taas mitä sitä alkais tekemään. Pitäs asioita selvitellä, maksella laskuja ja miettiä mistä sais lisää rahaa et elämiseenki riittäis jokunen euro. Töiden tekeminen vaan laskujen maksua varten on niin turhaa. En ees tiedä kuin voi olla kuukaudessa niin paljon laskuja että menee melkee koko palkka niihi.
- Vanhemmat »