IRC-Galleria

djNK

djNK

Älä pelkää mitään muuta, kuin itseäsi.

Lääkäri vastaa.Tiistai 20.01.2009 00:06

Hyvää iltaa te nuoret urheat itsensätutkiskelijat, on taas aika vastata mieltä painaviin kysymyksiin kehon toiminnasta, seksuaalisuudesta sekä puberteetista.

pidemmittä puheitta aloitetaan.

Hyvää päivää tohtori hainrusto-merilevä-Tolunen, olen 17- vuotias tyttö keiteleen kanavalta. Harrastin poikaystäväni poikaystävän kanssa seksiä, emmekä käyttäneet muuta suojavälinettä kuin tennispalloa. Kysynkin, että auttaako jälkiehkäisy enään tässä vaiheessa?

Lääkäri vastaa: - Hyvä 17-vuotias tyttö. Uskon syvästi, että vanhempasi miettivät tuota tismalleen samaa kysymystä. Miksi aina minun pitää ratkoa paskanaamojen ongelmia?.. no niin... luonnollisesti saan siitä palkkaa, mutta kehottaisin kääntymään kouluterveydenhoitajan puoleen mikäli koulua nyt edes käyt.

Hei! herra vihersimpukkauute-kataja-Tolunen. Olen 14 vuotias poika ja tyttöystävälläni on juuri alkanut kuukautiset. Voiko kuukautisten aikana harrastaa seksiä ja onko jotain huomioitavia seikkoja jos niin tekee?

Lääkäri vastaa: - Hei 14-vuotias poika. Katso elokuva nimeltä: There Will Be Blood.


Iltaa tohtori C++-HivenaineValmisteVanhoilleRouville Tolunen. Minä ja poikaystäväni olemme raskaana ja olemme päättäneet tehdä abortin. Minkälaisia menetelmiä nykyään kyseisessä toimenpiteessä käytetään.

Lääkäri vastaa: - Hei! Harmi, ettette kertoneet ikäänne sillä käytettävä menetelmä on osin siitäkin kiinni. Lääkärit suosittelevat kuitenkin usein menetelmää jossa sikiö poistetaan käyttämällä taulunkehystä sekä vanhoja sukkahousuja. Operaatio on miehellesi täysin kivuton. Joudut ennen operaatiota allekkirjoittamaan lomakkeen jossa varmennetaan että olet valmis brutaalilla tavalla tuhoamaan pienen jumalan virheestä muodostuneen viattoman lapsen.


Päivää päivää tohtori Tolu-Tolunen. olen 13-vuotias poika imatralta ja olen ymmärtänyt että penis kasvaa jonkinverran tässä iässä. Eräänä aamuna huomasin että penikseni istui puussa ja kun lähestyin sitä se lensi pois.. ei se kyllä yhtään ole kasvanut viimenäkemästä. Olenko siis normaali?

Lääkäri vastaa: - Voin lohduttaa sen verran, että normaali sinä et ainakaan ole. Luulen nyt kuitenkin, että puhut varpusista tai vastaavasta pienestä linnusta. Ne eivät ole peniksiä. Penis on se omituinen killutin sielä jalkovälissä ja mikäli sen kokoa murehdit niin teet sen täysin turhaan. Vanhan kansan sananlasku kuuluu: Elä sie murehi nakin koost jos sit eip kukkaan koskaan näe.

Muistakaa nyt että älkää huolehtiko niistä elimien muodoista ja suuruudesta. Tänne www,snifTolu.fi-sivustolle on tullut paljon kysymyksiä varsinkin nuorilta naisilta heidän rintojensa koosta. Isorintaisimpiin olen ottanut henkilökohtaisesti yhteyttä ja muihin tapauksiin vastaan myöhemmin tällä samalla palstalla... kokoan luultavasti koko-taulukon koko nimineen jotta jokainen voi sitten katsoa mihin kohtaan hän sijoittuu. Kiitoksia teille ja älkää harrastako peppuseksiä muurahaispesässä

T: Tohtori Maakaasu-sinisimpukka-Tolunen


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.