IRC-Galleria

djNK

djNK

Älä pelkää mitään muuta, kuin itseäsi.

Hehe... hengailen vielä hereillä.Perjantai 08.05.2009 08:01


Kattelin tossa taas Da Vinci koodin...

Symbologi Robert Langdon bustaa visaisia pähkinöitä pitkin eurooppaa ja löytää lopulta puoliksi syödyn twix-patukan.


"Suurten taiteilijoiden ympäröimänä, makaa alla tähtitaivaiden"

- Missä minun vanhat suosikki-lehdet on? Langdon kysyy.

Langdon selailee vanhaa suosikkilehteä ja etsii symbolia. Nyt hän huomaa sen.

" Vanha ateismis-kreikkalainen fallos symboli! Keskellä Riki Sorsan sepalusta! Sen täytyy olla merkki.

Symboli osoitti alaspäin, kuten Robert arvelikin. Symbolin alapuolelta Robert luki:

"Busta Rhymes sai kultalevyn" Busta rhymes - hän mietti "Bustaa riimi". Kultalevyn täytyi tarkoittaa kultaista ohjelaattaa, jonka Paavi Pius XXL antoi lahjaksi itselleen vuonna 782jkr. Nyt pitäisi enään selvittää riimi.

Mikä riimi? Hän kysyi itseltään. Eihän Busta Rhymesillä ollut mitään todellisia riimejä, sen täytyy olla tarkoituksenmukaista harhaanjohtamista.

Nyt Robert oli liekeissä. Hän näki silmissään koko Paavi Piuksen lahjaseremonian, muttei päässyt pitkälle, sillä näky oli ahdas. Robert Langdon pelkäsi ahtaita paikkoja. Robert nimittäin putosi pienenä itsesäälin syvään kaivoon ja itki omaa turhuuttaan miltei kuusi tuntia, ennen kuin kukaan muisti hänen olevan olemassa.

Viitsisitkö Robert vilkaista. löysin täältä da vincin suunnitteleman kryptohälpäkkeen - sanoi Sophie Neveu.

Sophien löytämä hälpäke, oli kasa puisia osia, pultteja ja muttereita. Sophie tiesi löytäneensä kuuluisan Da Vincin palapelin, jonka osaisi koota vain henkilö , joka tietää twix-patukan toisen puoliskon olinpaikan.

Robert Langdonin liekit hiipuivat hetkeksi, kun hän ymmärsi, mitä Sophie oli löytänyt. Robert löysi kasan päältä valkoisen pölynpeittämän paperin. Vaivoin hän näki, mitä paperin ylälaidassa luki.

" I-K-E-A " hän tavasi ja syöksähti taaksepäin. "itsemurhaa!" Eihän tätä voi ratkaista kukaan! Viime vuosisadalla maailman parhaat fyysikot ja rakennusarkkitehdit yrittivät ratkaista tuon arvoituksen ja se päättyi verilöylyyn.

Sophie kuitenkin pyyhkäisi paperia ja sanoi " Tässä näyttäisi olevan aivan selkeät rakennusohjeet"

Näytä sitä paperia! - Robert tiuskaisi. Olet oikeassa. Ehkä Da Vinci osasi piilottaa ratkaisun paikaan johon kukaan ei katsoisi. Kaikkien silmien alle. Sitä se riimi siis tarkoitti!

Robert paloi taas syaanin sinisellä liekillä, kun hän riimitteli old school riimejä modernisti, mutta silti katu-uskottavan orginaalisti. " Kaikkien silmien alle - Peiton alle - Vasemmalle - ST. childrestonin kathedraalin kellotapulin vasemman laidan oikeaan nurkkaan Bii bob a bidub e .. SIINÄ SE ON!!"

Busta Rhymes ei ollutkaan huijausta!


Samaan aikaan vatikaanissa. Ass ass in it viiltelivät itseään muovisilla sieniveitsillä, merkiksi uskollisuudestaan kristusta kohtaan. Ass ass in it kuuluivat Opus Gay- nimiseen musiikki-leikkikouluun. Pian koittaisi heidän vuoronsa toimittaa uskonnon historian seuraava juonikoukku.

Opus Gay suojeli suurten taiteilijoiden totuuksia. Taiteilijoihin kuului myös kiistanalainen Busta Rhymes, vaikka usein jäikin muiden taiteilijoiden varjoon.

Toinen Ass ass in it:eistä vastasi puhelimeen salanimellä, jonka "opettaja" oli hänelle antanut:

" Jack & Nich Olson " Puhelimesta kuului vaimean miehen mutinaa, josta Ass ass in it erottivat vain muutaman sanan " Sukkia ", "vain 2.90€", "laitanko tulemaan ".

" Selvä opettaja" Ass ass in iti sanoi ja painoi katkaisijaa.



Sillävälin Robert Langdon oli jo ratkaissut kolme sanaristikkoa, sudokun sekä Sophien rintojen ja takamuksen välisen leikkauspisteen, joka oli miltei symmetrinen.

Sophie sanoi Robertille "voisitko välillä unohtaa sen, mitä on takanasi ja keskittyä siihen, mitä on edessäsi" Sophie tarkoitti tällä robertin ainaisia harhailuhetkiä omaan menneisyyteensä.

" Itseasiassa keskityin siihen, mitä on SINUN takanasi" Robert mutisi.

Tämä jakso päättyy tähän.

Seuraavassa jaksossa todennäköisesti luvassa: Epärealistista ongelmanratkontaa, salamurhaajia, kristillistä symboliikkaa sekä juoksua ympäri historiallisesti arvokkaita miljöitä. Seuraavassa jaksossa myös erikoisvieras - Tom Hanks.




















Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.