IRC-Galleria

Elina 4BPerjantai 01.02.2008 20:31

Olin matkalla kaverini kanssa.
Olin kerran kaverini kanssa eläintarhassa. Se oli euroopan suurin eläintarha. Siellä oli eläimiä etanasta jääkarhuun. Lippu maksoi 200mk. Pääsimme sisään pienen jonotuksen jälkeen.
-Tuolla on kotkia. Sari sanoi.
Pääsimme katsomaan kotkaa läheltä.
-Te siellä! huusi eläintahan hoitaja. Olette miljoonas käviä pääsette jokaisen eläimen luokse minun luvallani.
Ensiksi menimme karhujen luolaan. Saimme nähdä niiden pentuja ja silittää niitä. Seuraavaksi menimme ratsastamaan kesyillä seeproilla.
-Mennään laukkaa! Sari huusi.
-Vain ravia, sanoi hoitaja.
Yhtäkkiä minun seeprani jonka nimi oli Fantasy pillastui kuin leijonat ja tiikerit karjuivat. Se lähti kiitolaukkaan ja minä putosin selästä. Sari haki seeprani joka melkein putosi sillalta krokotiilien suuhun. Me veimme seeprat pois ja menimme katsomaan leijonia. Sari jua minä saimme syöttää niitä lihalla. Yhteen puolivuotiaaseen leijonaan ihastuin koska se hyppi syliini. Sari pelkäsi vähän leijonia. Sitten menimme katsomaan kirahveja. Ne olivat tosi isoja. Siellä oli yksi hoitajapoika Niilo johon Sari vähän ihastui. Apinoita oli hirveästi ja ne hyppivät meitä vasten. Me saimme harjata niitä, yksi raapaisi minua vähän. Sitten saimme valita eläimen jota katsoisimme. Valtisin suden koska pidän niistä paljon. Ne olivat isoja ja uljaita. Yhtä narttua hoitaja piti silmällä sillä se synnyttäisi pian. Olimme lähdössä kun hoitaja sanoi että narttu synnytti juuri. Se synnytti kaksi urosta ja kolme narttua. Sitten hoitaja kysyi haluaisimmeko antaa niille nimen.
-JOOO!! huusimme.
Minä annoin nimeksi Della ja Sari Topi.
Kun olimme käyneet katsomassa käärmeitä oli aika lähteä.
-Heihei ja tervetuloa uudestaan, huusi eläintenhoitaja.
Ostimme vielä muistoksi seeprapehmolelut ja kortteja. Sitten lähdimme lentokoneella kotiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.