IRC-Galleria

Kaipuu perinteisiinTorstai 05.11.2009 17:26

Kun katson vanhaa kunnon veikko-vihkoa, en voi olla haaveilematta niistä ajoista, jolloin veikon pelaaminen oli lähes jokapäiväistä :D

Siispä mietin, miten palauttaisi veikkouden vanhaan loistoonsa?

Mutta ennen sitä pitäisi määritellä: mikä parametri kuvaa veikkouden loistoa?

1 INSIDE-INDEKSI

Inside-indeksi yhdistää hyvin sen, kuinka usein on ollut veikko, ja millaista veikkona olo määrällisesti on ollut milloinkin.

Kaava: Kuluvan kuukauden (jolta indeksi lasketaan) veikkoudet + edellisen kuukauden veikkoudet jaettuna kahdella + sitä edellisen kolmella + jne.

Tämä indeksi kaikilta veikoilta yhteenlaskettuna on ollut ainakin 65, nyt n. 17. Rappeuma on siis merkittävä. Veikkouden palauttaminen entiseen loistoonsa tämän parametrin mukaan vaatisi ainakin sen, että pelaisi jokaisena päivänä veikon, kaksi kuukautta putkeen.

2 KIINNOSTAVUUSINDEKSI

Kiinnostavuusindeksissä veikkona olleiden kokonaisveikkousmäärä neliöidään ja jaetaan kaikkien pelattujen veikkojen määrän neliöllä.

Tämä kuvastaa sitä, miten moninaista on veikkojen kirjo. Mitä pienempi indeksi, sen kiinnostavampaa.

Indeksin arvo on nyt 0.125, alimmillaan se on ollut 0.115. Nopeinta tietä historialliseen minimiarvoon päästäisiin saamalla 21 uutta veikkoa samalla, kun aiemmat veikot eivät olisi kertaakaan.

3 KUUKAUDEN ERILLISTEN VEIKKOJEN MÄÄRÄ

Ennätykseen on päästy toukokuussa -06, jolloin on ollut 10 henkilöä saamassa veikkouksia. Tämän vuoden puolella kalenterikuukautena on veikkoutunut enintään neljä.

4 KUUKAUDESSA PELATTUJEN VEIKKOJEN MÄÄRÄ

Tämä on jo Mission Impossible. Joulukuussa 2006 pelattiin 29 veikkoa. Yli 20 veikon on viimeksi päästy kesäkuussa 2007, yli 10 veikon viimeksi joulukuussa 2007. Aika kuivaa xD


Nyyh :( tavoitteiden saavuttaminen on monen mutkan takana, mutta toivoa ei ole menetetty!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.