IRC-Galleria

mut haastettiin =DPerjantai 03.02.2006 00:42

HAASTE

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. uskon kaiken näkösiin taikauskotus hömpötyksiin enkä vieläkään pysty astumaan kaivojen päälle vaikka olenkin siitä yrittänyt kauan päästä eroon =D Myös kuplavolkkarit on jääny päälle haha. Joo ja jos hekuttaa jotain juttuu ni tuntuu et se aina menee sit tyriks.

2.Mua häiritsee kaikki pikkujutut. esim jos katon telkkaria niin saatan tuijottaa jotain rynttääntynyttä mattoa niin kauan ennekuin meen laittamaan sen lopulta suoraksi. samoin joku karva jonkun paidassa tai hius väärässä paikassa häiritsee niin kaun ennekuin se on poissa =D

3.en pysty keskittymään piirtämiseen/kirjoittamiseen jossei mul oo pyyhekumia kädessä :D

4.Mul on joku pakkomielle ruuvailla ton pöytäpeilin ruuvia, katon aina ettei se oo löysällä vaikka oisinki just tarkistanu ja mun on pakko kääntää se peili niinpäin että se osottaa kattoonpäin.

5.Mulla on kauhee rasvariippuvuus ei pelkästään huulirasva vaan ihan tavalliseenkin rasvaan, tuun hulluks jossen löydä mun käsi/kasvorasvaa mistään ja ihotuntuu vähänkin kuivalta.


Nonniin se oli siinä :D

Nyt haastan seuraavat ihmiset:

http://irc-galleria.net/view.php?nick=%5Esanna
Kykla
N]na
Mapukka
^zena_^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.