IRC-Galleria

HEIHOU!Keskiviikko 02.05.2007 17:36

Missa ne kauniit ilmat nyt taas onkaan? Jotenki tuntuu et mielntilan puolesta syksy ja kevät ois vaihtanu paikkaa. :s NYT SITÄ AURINKOA KIITOS!
Meitsilt syyhkittii skoba tos lauantaina tiksistä. Kyl taas huomaa et ihmiset aattele mitää muutaku omaa persettään, hemmetti, siin oli mul nii paljon kiinni. Liikkuminen on taas sata kertaa vaikeempaa. :s niiku meitsi ajo sen tänne ku sain sen huollost ja no ajoin sil sit takas hezaa taino pääsin vaa vantaalle asti ku se sit yön aikan syyhkittiiki. En tie suostuuks faija ostaa uuttakaa. Tuntuu sillee turhalle ku okei joo saan kohta kortin mut ei mul oo varaa pitää autoo. :sss ellen osta jotai kesa autoo sit ja myy sitä pois ku työt loppuu.
Ainii meitsist tulee steve. :D Kesäduuniin^^ Toivon et saan ees jonki verra lomaa. Mut pakko se o duunii vääntää et pysyy kämppä alla ja pysyy elossa.
Raahaan kamani kesäksi hotelli orvokkotielle, serkkuni luo wuhuu! josta muuten se skoba syyhkittii. :s
Sain Jossulta kukkia perjantaina. :) ihana piritys pitkään aikaaan.<3 Se oranssi gerbera mistä oon puhunu aina, oli nätisti kahen valkosen ruusun väliin sidottu - Kiitos mun Nannalle.<3
Vappu meni iha perseellee. Käytii stadis ja lähettii menee.
enää vajaa 2vk syndeihin! <:o) omal taval haluu jo täyttää toisaalta taas ei. :o en haluu tulla vanhaks ikinä koskaaan. haluuisin mielummin rupee nuorenee ja oisin pieni lapsi kenen ei tarvii ottaa vastuuta mistään ja ei ymmärrä elämän julmuutta, vaan jokanen pienikin asia minkä se vaan näkee on niin satumaisen ihmeellistä. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.