IRC-Galleria

BASIC ELEMENT - TO YOU. <3Perjantai 27.07.2007 03:02

Koko kesä menny tota popitelles eikä siihen vaa pysty kyllästyy. :) PARAS.<3 Ei hitto ihan uskomatonta et duunii on enää vaivaset 3 päivää! Ja siis mä viel otin pari viikko lisää mitä oli alunperin tarkotus ja koht se on ohi. wowouu menee aika ihan liian nopee.
Vaikka sitä onki tullu kulututettuu koko kesä duunis ni täytyy sanoo et on ollu silti tosi jees! :) Mikäs siin ku on niin huippuu duuni porukkaa. :) Sit o kuiteki kerenny chillailee frendienkaa ja ottaa keittoo. Rantsut ja tollaset muut "turisti" mestat o jääny vähä vähemmälle mut on täs kuiteki hyvät fiilikset pääl täst kesäst. :)
Lupauduin mennä muute hyppää benji (miten se kirjotetaan?) no sen hypyn kuitenki. :D Vähänkö pelottaa! Vitsi mut mut kyl se on niin sellai once in a life time kokemus et pakko se on oikeesti hyppää ja nyt se on sit luvattu ja lyöty kättä päälle. :)
Vitsi kyl on ollu ikävä tät kaupunki elämää. <: ihanaa et on taas kesä. :) vaikka rupeehan sitä olee ikävä kaikkii heinola heeboja tottakai! mut päiväkerrallaa eteenpäin, sitä kun ei vaan pysty jakautuu joka suuntaa. Kiwaa kesää ja kuullaan nyt en jaksa skriivaa enempää saa jäädä vähä lyhyeemmälle vaikka voisinki kirjottaa kuinka paljon. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.