IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Syöminkiä syömingin peräänSunnuntai 16.12.2007 00:21

Vaikka mä oon vakaasti päättäny päästä taas niihin mittoihin, joissa oon ollu joskus aiemmin (nyt en enää ees jaksa muistaa millon), viime päivinä on tullu harrastettua yletöntä syöminkiä. Torstaina oli raamiksessa intialaiset mässyt, eilen vedettiin riisipuuroa niin että napa paukku ja tänään shoppailukierroksen loppupuolella huge hamppari Turussa. Tosin aivan uskomattoman hyvän makunen hamppari. Katotaan huomenna, kuinka vatsakumpu kasvaa äitin porokeiton vaikutuksesta!

Mutta vuoden vaihduttua alotetaan kuntoilu. Tosissaan. Sitä ennen vaan reenataan ;) Aina jos syke nousee vartiksi ja hiki pukkaa pintaan, saa laittaa seinällä olevaan lappuun rastin. Ja syömisetki pitäs saada jokseenki säännöllisiksi ja terveellisiksi. Kotiruoka olis se ainoa oikea vaihtoehto. Ei mitään noutoja tai muita ravintolajuttuja. Niillä ei oo muuta tarkotusta ku maistua hyvältä, terveellisyyden kustannuksella.

Pyykkikone sai pestyä ja lingottua valkosen pyykin ja telkusta alkaa kohta bondi. Vaikken mä tiedä katonko koko bondia, mutta silti se alkaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.