IRC-Galleria

Rahaa palaa ja bensan hinta nouseeTiistai 27.02.2007 11:58

Silti elämä hymyilee. Nyt on taas elämää. Siks se ehkä hymyilee :)

Hain eilen Annan koulusta ja löysin ekalla yrittämällä perille! Vähän jännitti ajella omalla autolla kehä I:n eteläpuolelle, mutta siitä selvittiin. Ja suoriuduttiin Vantaan Ikeaan. Mitään en taas lähteny ostamaan, mutta kauheesti meni rahaa. Löysin mun makkariin vihdoin yöpöydänki, mut sitte ne oli väliaikaisesti lopussa. Ostin jakkaran. Niitä kait ei voi olla liikaa.

Tänään jää taas O.C. näkemättä, ku mennään Sannan kanssa entä jos? -iltaan. Pitää laittaa äitille tekstari, että tallentaa sen niinku viime viikollaki. Sitte voin pitää perjantaina porukoilla O.C.-maratonia vapaapäivän kunniaksi. Heti sen perään ku oon hakenu uudet työpaikan avaimet. Lukot vaihdetaan tänää eikä vanhoilla pääse enää sisään.

A&A:n postiluukusta tipahti tänää asuntomyynti-ilmotus. Melkeen tekis mieli lähteä kattomaan miltä näyttäis livenä 37+10 neliötä Pähkinärinteessä. Rakennettu 1990. Se +10 neliötä on parvi, jossa on myös kaappitilaa. Saunakin löytyy. Tää ois ehkä just mun kokonen ja olonen kämppä. Ainaki pohjapiirustuksen perusteella. Ehkä vähän sivussa junaradasta, mutta bussitki kulkee. Ainaki asemalle. Nyt jos ois vielä työpaikka pk-seudulla ja 138000 euroa ylimäärästä + välityspalkkio..

Aina saa haaveilla :) Täällä on niin kotosa olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.