IRC-Galleria

Merikin on ihan kiva - jäisenäSunnuntai 04.03.2007 21:12

Aina sillon tällön oon onnellinen siitä että asun meren rannassa. Ainaki melkeen. Ainaki merenrantakaupungissa. Oltiin tänää iskän kanssa jäällä kävelemässä yli tunti. Oli kivaa ja rentouttavaa ja lämmintä. Sitä merituulta johon mä oon tottunu, ei tuntunu lainkaa ja aurinko porotti ihan täysillä. Toivottavasti jäi vähän väriä naamaan!!

Jääkävelyn jälkeen käytiin vielä kiinalaisessa syömässä mahat täyteen. Tuli taas sellanen perinteinen ravintolaähky. Ähky, jota ilman tuntee tuleensa huijatuks, ja jota ilman ois paljon parempi olo ja vähemmän väsy. Mutta hyvää oli. Viimonen ruokalaji oli ehkä vähän tulinen, mutta banaani jätskillä korvas kaiken!

Päivän kolmas tapahtuma on ollu auton siivous. Pitäs varmaan tehä se kunnolla ku siihen ryhtyy, mutta ku unohtu enkä jaksanu enää myöhemmin ruveta korjaileen. Ensi ootin melkosen ajan abcin autonpesujonossa ja kuuntelin pätkivää kissiä ku olin jo irrottanu antennin katolta. Autonpesusta ajoin porukoille imuroimaan sisätiloja ja unohdin imuroida takakontin. Ja pesin matot suihkukopissa, mutta ne ei tullu kokonaan puhtaiksi. Mutta pölyt ja kuivuneet kurat pyyhin kaikki. Ainaki mun mielestä. Mattojenpesun aikana iskä etti mulle netistä vetokoukkua. Alkuperänen maksais 214 tai lähes 500 euroa mallista riippuen, mut toisenlaisen vois kuulema saada halvemmallaki. Pitää kysellä varaosaliikkeistä. Vetokoukku pitää hommata, jos haluu kuskata fillareita fillarinkuljetustelineessä auton perässä. Ja me Annan kans haluttais ens kesänä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.