IRC-Galleria

jaaha...Lauantai 11.08.2007 03:44

Kyllä taas voi vituttaa niin moni asia. Ihmiset luulee et voi rajattomasti pissii silmään. Enäänpä ei ei ei ei, en tule hyväksyyn sitä. Kai sitä itekkin pitää alkaa kusettaa ja loukkaa ihmisii, oppis et millaista tyydytystä siitä oikeestaan saakaan. Ei voi muuta sanoo kun et SAIRASTA. Mut sitähän se elämä on. Hetken oli taas hauskaa mut paluu todellisuuteen niin se "sattuu" niin helvetisti. Yhtä paljon kuin hyppäin seittemännestä pää edellä asfalttiin (tosin ei oo tullu kokeiltuu :) )

Tekis niin mieli räjähtää ja huutaa maailmalle takaisin sen mitä se mulle huutaa. Mut ehkä olen jotain oppinut elämästä et joskus kannattaa olla hiljaa. Onneks on YSTÄVIÄ kenelle voi puhua ja purkaa. Ne kuuntelee ja tukee silloin kun oikeesti tarviin sitä. Kiitos ystävilleni et ootte olemassa.

Jaahas, kotona tulee näköjään möllötettyy tää viikonloppu kun on ihan persaukinen rahan suhteen. Mut ehkä parempi niin ettei toi maailma enempää potki päähän. Kaipa sitä vois lähtee rustailee jotain paperille ja mennä sit nukkumaan. Ehkä huomenna parempi päivä, tai sitten ei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.