IRC-Galleria

enfys

enfys

Simple Impartial Enfys.

Urpo.Sunnuntai 19.08.2007 04:52

Roosa on hölmöin katti ikinä.

Hän on kovasti oksuillut viime päivinä ja tänään (tietysti viikonlopun aikaan...) päätettiin viedä lekurille tarkistettavaksi. Maalle PITI lähteä iltapäivällä, mutta tämä tietystikin peruuntui. Missasin Juicen muistokonsertin ja Jyrään. :( snif.

Ensin Roosa vieraili röntgenissä, verikokeissa ja kaikissa muissa testeissä. Röntgenistä löytyi vieras esine suolistossa. Joutuivat sitten passittamaan meidät päivystävälle eläinlekurille leikattavaksi, joten reissattiin Pakkalaan jonne Roosa jäi rauhoitettuna odottamaan vuoroaan.

Puolenyön aikaan lähdettiin sitten tätä urpoa noutamaan ja - yllätysyllätys - löytönä aivan aitoa valuuttaa, EESTI VABARIIK 20 SENTI.
Käsittämätöntä. Me ei ihan hetkeen olla Virossa käyty, eikä ainakaan Viron kolikoita ole missään lattioilla tai muuallakaan lojunut. Ainoa järkeenkäypä selitys on siis se, että meidän urpo on takapihalta tai muualta ulkoa sellaisen kolikon kaivanut ja vetänyt nassuunsa.
Ei kyllä luulisi hänen niin kovin nälkäinen olevan, tuota ylipainoa kun on jonkin verran kertynyt.

Hintaa kaikille toimenpiteille tuli about 600 euroa. Aika hyvin katilta, joka on pelastettu HESYstä hintaan 50 €.

Tuolla se makaa edelleen puoliunissaan reporankana keittiön lattialla. Kaunista kauluria (joo, juuri sellaista jättiläismäistä tötteröä, joita telkkarissa näkee) joutuu pitämään nyt tikkien poistoon saakka. Huomenna alkaa antibiootti - ja kipulääkityskuurit.
Yritä tässä nyt pitää kahta muuta taulapäätä erossa tuosta toipilaasta ja leikkaushaavasta...

Tällaista tämä on, kissan orjan elämä.

Toiset orjuuttajat, siiloset, voivat mainiosti. Thank god for that.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.