IRC-Galleria

ewy^^

ewy^^

siis mikä galleria, muistin yhtäkkiä, että on tämmönenkin olemassa, nyt ei tartte muistella taas seuraavaan ikuisuuteeen..

Blogi

- Vanhemmat »
Tunnetilat ovat vaihdelleet ääripäästä toiseen ja takaisin. Olen tähän asti elämääni elänyt ilmeisen tunneköyhää elämää, mutta kasautuakseen kaikki yhtä aikaa ja päällekkäin on solmu hieman liian iso heti aukaistavaksi. Energiani ovat niin hajalla, että jos vain saisinkin keskittää kaiken yhteen tunteeseen, se olisi jotain todella voimakasta.

Päivän valossa on turvallisempaa miettiä asioita, vaikka sitten sortuisikin ilmehtimään jotain omaa junassa kanssamatkustajien iloksi, yöllä kaikki ajattelu pitäisi vain lopettaa. Olen matkustanut paljon junilla.. Selvisin tänään paljon paremmin Helsingin asemalla kuin iskä tai kata. Ne oli ihan hukassa. Ja en ymmärrä mitä vaikeeta muutenkaan helsingissä liikkumisessa on.

Monet biisit saa niskakarvat nousemaan pystyyn. Silloin kun ne tuntuvat olevan jotain henkilökohtaista. Tai sitten olen vain vastaanottavaisempi, tulkintaahan sekin vain on. Silloin tällöin kuitenkin tekisi mieli paiskata cd-soitin seinään tai vain hymyillä leveintä hymyä. Olenkohan liian herkkä, ehkä pitäisi siirtyä taas japanilaiseen, mistä ei ymmärrä sen vertaa ilman sanoitusten käännöksiä, että kokisi suurempia tunnepurkauksia.

Olen materialisti >_< Ostin vaatteita, mangaa ja jotain muuta ihanaa. Niinkuin on reetan kans todettu, shoppailu on terapiaa. ^_~

Tahdon _maalata_ taulun. Voimakkaita vetoja ja värejä. Tahdon ilmaista tätä kaikkea mitä en pysty kenellekään kuvailemaan sanoin.

Lopetan tämän sekavuuden. Mata ne.

nyt oon sit ihan oikeesti wanhusSunnuntai 19.02.2006 14:49

Tanssit on tanssittu ja täytyy vielä hehkuttaa että oli ihan mielettömän kivaa.
Torstai ja perjantai menivät todella nopeasti ohi ja perjantaikin vaihtui lauantaiksi siinä kaikessa häslingissä. Nyt jo naurattaa kaikki.

Kuuntelen mewiä. Laulajan ääni on niin ihana<3 Länsimaisesta musiikistakin löytyy täydellisyyttä, toivottavasti kukaan ei ole ymmärtänyt että väheksyisin sitä japanilaisen rinnalla.

np. Mew - Special

Ja sitten vielä haaste kun näitä näyttää riittävän:

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat, eikä ihmiset vaan esineet) minulle ovat tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.

1. Kännykkä
2. kaikista ihanista levyistäni varmasti ihanin: miyavi - miyavizm
3. kannettava cd-soitin
4. piirustusvihkoni + kynä
5. tietokone

Saa tehdä kuka tahtoo~

Joku pommittaa mua haasteilla..Sunnuntai 12.02.2006 15:56

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta.

Eh.
pitikin kirjautua galtsuun.
Mustat alusvaatteet ja joku random tpaita yöpaitana. xD ei muuta. tai no ylä-asteen luokkasormus joka on sormessa aina.
(joo ja ei kello ole kuin kaks päivällä..)

Enkä jaksa haastaa viittä ihmistä..
Saa tehdä kuka haluaa ja minua voi syyttää.

[Ei aihetta]Lauantai 11.02.2006 18:19

Yllätyksemme onnistui. Siinä julisteessa oikeasti onnistui lukemaan 'pajon onnea..', tälle tullaan nauramaan vielä pitkään. Tiitsu^^ sai aukaistua kuoharin ilman että tappoi ketään tai rikkoi mitään..(eiks se korkki aina lentele mihin sattuu) ja kakkukin selvisi perille, vaikka minä sitä kannoinkin.

Katsottiin Fantastic four ja Jali ja suklaatehdas. Ensimmäinen oli niin huono, että meinasi nukahtaa moneen kertaan ja naurettavakaan se ei jaksanut kauaa olla. Kun taas Jali oli jokin ihanin. Willy Wonka <3, ne oravat ja umppalumpat<3
Scooby gang kutistui sitten joskus puolen yön jälkeen, kun nää jotkut tahtoi oikeasti kotiin nukkumaan. Me retun, hannan ja merin kanssa jatkettiin 'syvällisiä' keskusteluja ja joskus aamulla nukuttiin muutama tunti. Sohva + kaksi nojatuolia. Ei ole edes paikat kipeinä.

Tarot kortit on pelottavia.

Hymyilen. Kaikki on jotenkin niin hyvin nyt.

5 asiaa joita pelkään Perjantai 10.02.2006 09:53

Taas tämmöinen haaste. Ja viisi onnellista pääsee taas toistamaan jäljessäni..
No mietitääs mitä minä fobioin..

1. Hämähäkit. Isot, pienet, karvaiset ja kahdensanjalkaiset. Kiljun oikeasti - ja kovaa - kun näen sellaisen. Ja en todellakaan pysty katsomaan edes tv- ohjelmia missä on jotain tänsortin elukoita.

2. Mí scusi -miehiä ja muita epämääräisiä. Hämeenlinnankin kaupungilla liikkuu liikaa outoja tyyppejä (päiväsaikaankin!) ja jos sit vielä sattuu hyppelemään (lyhyessä)hameessa..

3. Yksinäisyyttä. Että jäis ihan yksin. Että kaikki kaverit päättäis yhtäkkiä kadota, tai muu perhe kuolis auto-onnettomuudessa tai että maailma räjäytettäs ydinaseilla ja vain minä selviäisin elossa. olis aika kamalaa.

4. Tulevaisuutta. Kun ei vielä oikein tiedä mitä tekis..

5. Hannan eriväri piilareit. Ja yleensäkin hannaa. Varsinkin jos se aikoo kutittaa mua mahasta.

Ei tarvitse kiitellä,
-cateye
-teo
-Havina
- ^_________^
-Towa

[Ei aihetta]Lauantai 28.01.2006 20:37

grr.. kiitos matias.

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Huikeat 'paljastukset':
1. En ikinä heitä mitään pois ja säilyttelen ihan omituisia esineitä/asioita. Kokoelmiin kuuluu tavallisten leffalippujen kantojen ja matkalippujen lisäksi mm. marsipaanipossut vuoden 2000 pikkujouluista, joskus viisi vuotta sitten omistamani sauvasirkan nahka (se loi sen vähän kuin käärme) ja jotain muuta, mitä saa tulla heittämään roskiin jos joku haluaa siivoamaan huonettani.

2. Syön kaikkea outoa, kun taas vihaan esim. tavallista suklaata. Kestosuosikkini on mikrossa kuumaksi sulatettu vaniljajäätelö chilillä ja vaniliinisokerilla maustettuna. Kurkut käärin juustoon tai raastan juustoa muuten vain naposteltavaksi vaikka kulhollisen. ;D

3. Varmistan aina että huoneen, jossa olen, ovi on kiinni. Muuten erittäin laiska, mutta on pakko aina tietokoneenkin äärestä nousta, jos ovi on jäänyt raolleen. Häiritsee aivan suunnattomasti, jos se on auki, vaikka olisinkin ihan yksin talossa.

4. Sänkyni yläpuolella on 6 hyllyllistä tavaraa: kirjoja, mangaa, dvditä, levyjä ja rihkamaa. (jos joku yö nukkuessani päättäisivät rysähtää alas, se olisi menoa.) Kukaan ei ole koskaan todistanut että unissa kävelisin, mutta saatan herätä niin että videoita ja tavaroita hyllyistäni löytyy ympäri huonetta ja sänkyäni. Puhun myös unissani.

5. Aivastan omituisesti. Sitä ei pysty kuvailemaan sanoilla, mutta kaikki jotka ovat kuulleet tietävät miten.

Ja haastan:
-cateye
-tiitsu^^
-havina (en meinannu muistaa tätä uutta nickii)
-syrene
-butabara

~ Pitäisi varmaan jaksaa kaivaa tanssimatto esille, tai tanssikengät tai jotain muuta mikä muistuttaisi wanhoista. x_X muutenkin lähestyvät liian nopeasti.
Tällä hetkellä tuntuu kuin asuisi hullujen huoneella. Kata raivoaa 24/7 ja pääosin tietokoneesta. Olisi niin sata kertaa helpompaa jos olisi omat koneet..
Turhaudun. Puhuin eilen vähän aikaa mesessä, sitä ennen olin online viimeksi maanantaina. Kata oli tänään yli viis tuntia koneella ja nyt se jo huusi tuossa vieressä, vaikka annoin sen olla ihan rauhassa kun itse katsoin Gangs of New Yorkia.


np. Dir en grey - Kodou

Tahtoisin vaipua syvempään uneen, astua maailmaan, jossa eläisin sinisessä sumussa ja voisin kulkea paljain jaloin pitkin vaaleanpunaista kivetystä, kohti ukkospilvistä rakennettua pilvilinnaa. Elää yhden unelman pidempään. Hengittää uskoa ja toiveikkuutta. Nähdä rumuuden läpi ja kuunnella luonnon sydänääniä. Olla se lapsi, joka oli särkyvä, viaton ja sinisilmäinen. Lapsi jonka ainut pelko oli pimeys, jollaista tuossa maailmassa ei olisi.

Herään.

np. Rentrer en soi - Wither

Sain aamupäivällä jotain aikaiseksi. Pesin rottien häkin ja tein ruotsin tiivistelmän. Nyt on enää englantia viikonlopuksi.
Reetta tulee tänään ja katsotaan meevin konsertti :o~~~~ ja Go ^_______^ ja animea ja tulee varmasti hauskaa. Ei tarvitse hetkeen miettiä että on jo perjantai.

np. Rasputina - Sign of the zodiac
np. D'espairsRay - Yami ni furu kiseki

Hassua. Toiseksi viimeinen jakso Paradise kissia. Söpistely sarja ja George on niin ihanan bitch että se nousee aika korkealle hottisten listalla. Aaargh. Miksi vain 12 jaksoa. Toivottavasti Nana on yhtä hieno.
Sitten voisi jotain uutta enemmän menevää sarjaakin alkaa katsoa. Trigun kuulosti/näytti hyvältä.

np. Uverworld - D-tecnolife

Kokkailin. Työnsin siihen varmaan puolipurkkia chiliä ja itkin, vaikka mössäsin sipulin silppurilla. Ihkua ^______^

Tänään on isosjuttu. Siellä voi olla ihmisiä tai sitten sinne ei tule ketään. Enkä tiedä miten pääsen sinne kun äidillä on kampaaja, eikä mulla vieläkään sitä bussikorttia (sucks to be lomalla) Tuntuu että on vähän eristettynä tänne laitakaupungille, kun ei viitsi maksaa sitä 2,60 jostain prkln kuudesta kilometristä.

np. Plastic tree - Planetarium

Minulla on ihania ystäviä. Kaiken pitäisi olla hyvin ja voisin jopa sanoa omistavani elämän.
Minulla on ihmisiä joita rakastan, jotka rakastavat minua, joille voin kertoa asioita, joiden kanssa nauraa ja jotka kuuntelevat. Haluaisin vain sen yhden, jonka syliin voisi käpertyä.
- Vanhemmat »