IRC-Galleria

totuus edellisestä...Tiistai 03.10.2006 19:19

Uskomatonta koodikieltä
Tämän lehden kannessa on eräs sähköpostiviesti, joka kiersi maailmaa hyvällä menestyksellä: ”Toisen WTC:hen törmänneen koneen lennonnumero oli ’Q33 NY’. Avaa ’MS Word’, kirjoita lennonnumero, suurenna fonttikokoa, vaihda kirjaisintyypiksi ’Wingdings’. Eteesi avautuu uskomaton viesti, joka ei voi olla sattumaa!” Avautuva viesti on hämmästyttävä:

Ei voi olla sattumaa!
Ei voikaan. Yksikään Internetin hakuohjelma ei tunne ”kuuluisaa” lentoa numero ”Q33 NY”. WTC:hen törmänneet lennot olivat American Airlines Boeing 767 lento 11 ja United Airlines Boeing 767 lento 175 – kummatkin matkalla Bostonista (ei NY:sta) LA:han.
Joku vitsiniekka on vain tutkinut Wingdings-fontteja, löytänyt tarkoitukseensa sopivat kuviot ja keksinyt niiden mukaan lennonnumeron, jonka olemassaoloa ei kukaan viestiä levittävistä ihmisistä viitsi kuitenkaan tarkistaa.
Tunnus ”Q33” kyllä löytyi Internetistä, mutta kyseessä on La Guardian lentokentältä Manhattanille tai Queensiin kulkevan bussin numero. Oliko terroristien siis alunperin tarkoitus iskeä WTC:n torneihin bussilla?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.