IRC-Galleria

Neiti etsivä suljetulla osastollaTiistai 29.08.2006 01:12

Kyllä vaan on kivaa taas mennä kouluun. Ja olishan sieltä kiva tulla illalla kotiin, mutta kun ei. Tila&turvallisuus on suuressa viisaudessaan päättänyt että ainoastaan kulkuluvan lunastaneet oppilaat kulkevat koulun ovista klo 16 jälkeen.

Tämä koskee molempia suuntia. Ovat laittaneet sinetin kahvan päälle ettei sitä saa sisältä auki. Itseasiassa ovat ottaneet sinetin alta koko kahvan pois. Ovatpa vielä varmuuden vuoksi ruuvanneet kuvut kaikkiin kellarin oviin lukkojen päälle. Ja ovessa (siinä sisäpuolella, lähellä kahvaa-jota-ei-enää-ole) on kyltti joka kieltää ankarasti avaamasta ovea kahvasta koska se aiheuttaa varashälytyksen.

Siinä myös kehoitetaan käyttämään avauspainiketta. Sen sijaan siinä ei kerrota missä tuo avauspainike sijaitsee koska siinä ovessa se ei ainakaan ole. Kävin sen itse jälleen tänään perusteellisesti toteamassa klo 16:57. Myöskään kukaan kanssaopiskelijoistani, joita olen kaksivuotisten tutkimusteni puitteissa haastatellut, ei ole onnistunut selvittämään avauspainikkeen mysteeriä. Etsinnät jatkuvat edelleen...

Suunnittelin vapauteen murtautumista ikkunoiden kautta, ja olin jo soittamassa Otaniemessä asuvaa kaveria karauttamaan paikalle valkoisella saabillaan ja pelastamaan minut kun paikalle osui ylitöihin jäänyt vanhempi tieteenharjoittaja avaamaan oven.

Jäin pohtimaan salaliittoteoriaa opintoaikojen rajaamisen ja ulospääsyn vaikeuden mahdollisista yhteyksistä.

Ja olis muuten Ville kiva lukee sunki kuulumisia välillä. Mutta ei, niistä saa sitten kuulla jostain kaverinkaverin tutun kautta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.