IRC-Galleria

gaZeli

gaZeli

LintuLinda ..too little too shy..

[Ei aihetta]Tiistai 21.02.2006 23:45

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1: Jyrsin
Puren ja revin kynsiä ja ihoa sormistani.. mukamas "siistin" niitä (tai näin tahdon selittää sitä itselleni) silleen että mua lopuksi vaan sattuu sormenpäistä ja ne on ihan pirun rumat.

2: Mikä sana?
Möngerrän ja söngerrän tohkeissani asioita ja välillä tulee suusta ulos joku ihme sana joka on yks 3 osaa englantia 1/3 osaa ruotsia tai sit 1/3 osaa suomea ja kukaan ei ymmärrä mitä puhun. mumisen yleensä loput siitä "sanasta" sitten jään pohtii asiaa liianki pitkäks aikaa että hiljenen täysin ja jopa nolostun *^____^*

3: vaatteet ja värit!
Apua, tää on kyllä varmaan pahin! Melko usein tuskailen kotonani vaatteistani että mitä pistäis päälle.. en voi laittaa paitaa joka ei just sinä päivänä miellytä olotilaa tai mukavuutta..jos löydän hyvän paidan tai vyön mikä sopii sille päivälle niin joudun myös keksii lopun vaatetuksen värejen tai tyylin mukaisesti. Enkä voi käyttää samaa asua monta päivää tai edes kahta päivää koska ahdistun.
Tämä on usein harmittavaa kun matkustelen melko paljon helsingin ja kodin välillä niin joudun arvuutella etukäteen mikä sopii millekkin päivälle..eli lopputulos on; ihan liikaa tavaraa kannettavana..tuskaa, hikee ja kiroilua.

4: Viime tinkaan
Jätän tärkeät asiat AINA viimeiseen hetkeen..on se sitten kouluasia, työasia tai mikä vaan asia.
olen ihan hemmetin saamaton.

5: Taputus ja rummutus
Melkoisen usein rummuttelen jalkoja vasten jotain mielyttävää biisiä tai rytmiä.. Useimmiten biisin soidessa.. taputtelen myös käsiä yhteen rytmin mukaisesti (taai ainaki kuvittelen niin :D )
olen saannut kommentteja mm että mitäs oikein taputtelet siinä?
NO VITTU RYTMIÄ EX KÄSSÄÄ HÄH?!?!?

Haastan: Sallakat
Kouma
Armakettu
Turso
Kerros

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.