IRC-Galleria

gaZeli

gaZeli

LintuLinda ..too little too shy..

Blogi

« Uudemmat -

surkuuden surkuusTorstai 29.06.2006 21:52

itku ja surku ja parku ja kipu ja itku ja itku ja parku ja surku

RAKKAUS SATTUU SAATANA!

mutta silti sitä vaan toivoo.

oispa rahaa niin voisin kadota.

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.05.2006 19:50

Cooling breeze
makes me feel a sudden rush.
Blushing cheeks
seeks to find a sudden lust.

HAASTESunnuntai 19.03.2006 18:34

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat


1: Talvin Singh - Butterfly

2: Bonobo - Silver

3: PJ Harvey - We float

4: Blur - you're so great

5: Michael Jackson - Don't stop til you get enough

6: Sun project - Computer breath

7: Coldcut - Timber


Melko vaikea haaste..löytyy niin pirrrrusti kaikkea hyvää niin erilaista.

Nyt teidän vuoro lapsukaiset <3


el-mo
very_ape
robomate
turso
plesor
zaler
AeAeAe

[Ei aihetta]Tiistai 21.02.2006 23:45

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1: Jyrsin
Puren ja revin kynsiä ja ihoa sormistani.. mukamas "siistin" niitä (tai näin tahdon selittää sitä itselleni) silleen että mua lopuksi vaan sattuu sormenpäistä ja ne on ihan pirun rumat.

2: Mikä sana?
Möngerrän ja söngerrän tohkeissani asioita ja välillä tulee suusta ulos joku ihme sana joka on yks 3 osaa englantia 1/3 osaa ruotsia tai sit 1/3 osaa suomea ja kukaan ei ymmärrä mitä puhun. mumisen yleensä loput siitä "sanasta" sitten jään pohtii asiaa liianki pitkäks aikaa että hiljenen täysin ja jopa nolostun *^____^*

3: vaatteet ja värit!
Apua, tää on kyllä varmaan pahin! Melko usein tuskailen kotonani vaatteistani että mitä pistäis päälle.. en voi laittaa paitaa joka ei just sinä päivänä miellytä olotilaa tai mukavuutta..jos löydän hyvän paidan tai vyön mikä sopii sille päivälle niin joudun myös keksii lopun vaatetuksen värejen tai tyylin mukaisesti. Enkä voi käyttää samaa asua monta päivää tai edes kahta päivää koska ahdistun.
Tämä on usein harmittavaa kun matkustelen melko paljon helsingin ja kodin välillä niin joudun arvuutella etukäteen mikä sopii millekkin päivälle..eli lopputulos on; ihan liikaa tavaraa kannettavana..tuskaa, hikee ja kiroilua.

4: Viime tinkaan
Jätän tärkeät asiat AINA viimeiseen hetkeen..on se sitten kouluasia, työasia tai mikä vaan asia.
olen ihan hemmetin saamaton.

5: Taputus ja rummutus
Melkoisen usein rummuttelen jalkoja vasten jotain mielyttävää biisiä tai rytmiä.. Useimmiten biisin soidessa.. taputtelen myös käsiä yhteen rytmin mukaisesti (taai ainaki kuvittelen niin :D )
olen saannut kommentteja mm että mitäs oikein taputtelet siinä?
NO VITTU RYTMIÄ EX KÄSSÄÄ HÄH?!?!?

Haastan: Sallakat
Kouma
Armakettu
Turso
Kerros

[Ei aihetta]Maanantai 16.01.2006 22:16

jeeeeij!!
sainpa hoidettua ihmeen hyvin ja nopeasti kaikki päivän asiat.
Pääsin suht ajois ylös sängystä ja sit suoraa kallioon kaisan mainiossa seurassa ostamaan kenkiä huomista varten..siitä sitten suoraan porvooseen, hoitelin asioita ja kävin koululla..himassa pesin pyykkiä ja kastelin kukkasia. Kävin kahvi, toastilla ja samalla siirsin rahaa et sain ostettua helsinki-porvoo bussikortin..nyt ei tarvii tuskailla bussirahojen kanssa. Sitten takas himaa pakkaamaan ja aika pikaisesti sitten bussiin takaisin helsinkiin. Stressailin jo että en olis kerenny tehdä mitään ennen huomista. huhu..niin huomenna sitten kello 18.00 bio rexissä kutsuvieras iltama elokuvaan unna & nuuk elikkäs kutsuvieraana sen takia koska tein kesällä koruja ja rekvisiittaa kyseiseen elokuvaan. Aika jännää :) sinne saapuu sitten tuttuja naamoja ja itse valitsin aveciksi iki-ihanan veljeni <3
viikonloppuna olin tukholmassa pikaisesti ja sieltä löysin hyvän mekon minkä meinaan sitten laittaa illalla päälle..kengät löysin kalliosta.. ne on hirmuisen kivat ^___^ rakastan laittautua!! se on vaan niin hauskaa ja olla sitten tyytyväinen lopputulokseen :)

biubaubom

wuptiduudaadeiTorstai 15.12.2005 13:35

tänään onpi kiirus päivä oijoij.

- pystytä näyttely
- etsi joku miekkonen mittaamaan kosteutta asuntooni
- etsi Misulle lahja
- käy uudella duunipaikalla esittäytymässä
- käy juttelemas kanslistin kanssa bussimatkoista työharjottelu jaksolle
- vie paperit kelaan
- houstaa helsinki vieraita
- pakkaa kamat helsinki viikonlopuksi <3
- hyppää bussiin.

hmmmm..olikohan muuta :o

Kävin eilen tapaamassa taiteilijaa kenen luo meen työharjotteluun.. se oli niin mukava <3 ja pidän sen taiteesta ihan älyttömästi! kukaan ei tee läheskään mitään samanlaista. Tuija Markonsalo rocks! ^_______^

oh no oh no oh no oh noKeskiviikko 07.12.2005 15:38

loma loppunee tänään huomenna sit taas kouluun.. :(( oon jo alkanu tottuu vähän liianki hyvin tähä helsinki elämään. nyyh..porvooseen paluu tuntuu aina niin tylsltä..vaikkapa se kyllä rauhoittaa ihan mukavasti ku ei o läheskään yhtä paljon puuhailtavaa ku täällä helsinki sitissä. laalalaa
nyt: karkkia ja lettuja aamupalaksi

tekemättömyysTorstai 01.12.2005 22:12

onpa ihanaa vaan olla, nukkua myöhään syödä hyvin ja vaan laiskotella..olla tekemättä yhtään mitään.
Mutta toisinaan pitkään nukkuminen on kyllä typerintä..ei kerkee tehdä mitään väsyttää vaa entistä enemmän ja on ihan pöhnässä koko päivän.

mut hei, kaali rules!

aamuKeskiviikko 23.11.2005 11:23

hitto että mieli voi oli rasittunu aamuisin ku joutuu herää näin hiton aikasin ja mennä kouluun istumaan.
kirkkaat katto valaisimet kirveltää silmiä ja muutenki hajoo pää ku vieressä joku nakertaa porkkanaa äänekkäästi ja pitäis yrittää keskittyy mukamas johonki tehtävään. graah!
kasin ja ysin aamut pitäis kieltää!!
Ja mun aamupuuroki meni pilalle, täydellinen koostumus mut laitoin silmät ummessa liikaa suolaa ja jouduin sit heittää kaiken pois ku se maistu ihan suolaselt kalalt. blääh. Ainii ja kahviki maistu lähinnä vedeltä :/
Noh, kokeillaan huomenna uudestaan jos yrittäisin vaikka skarppaa vähä.

aamussuukkojamusspuss

[Ei aihetta]Torstai 10.11.2005 13:16

uusi tehtävä taas koulussa ja se tuntuu kyllä hirmuisen mukavalta..
installaatio kurssi jossa pitää tehdä oma alttari.
sepä ei hirveän vaikeeta ole..tuntuu pikemminki terapialta..
tommonen tavaroitten asettelu on niin ihanaa.. somistajan hommia olis kyl niin hauska tehdä!
Pääsin äsken lehteenkin. kamalaa ku otetaan kuvia ja sit joutuu häpee silmät päästään ku näkee sen kuvan lehdessä. :/ no jos jätän vaikka katsomatta ni ihmiset saa sit nauraa rauhassa ja mun ei tarvii sitä sen kummemin ajatella.

biubaubox meenpä syömään joo
« Uudemmat -