IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

LAUANTAI!Lauantai 27.05.2006 18:54

Huomasin tässä äsken, että nyt on vasta lauantai. Viikonlopun puolväli. Jo eilen tuntus siltä et ois sunnuntai, koska torstai ja perjantai oli vapaata koulusta, ah<3.

Oon tässä jo varmaan tunnin ajan kattellu noita nelosen jatkuu-animaatioita. On mullaki elämä. Ei vaan oo yksinkertasesti mitään tekemistä. Istun siis vaan taas tässä tietokoneella. Mun varpaatki on ihan jäässä ku ei mulla oo sukkia. Missä neki mahtaa olla? Taidan hakee uudet, kylmä.

Noni, nyt lampöset sukat jalassa. Heti tuli lämmin. Nyt on kyl semmonen lämpöfiilis et vois paistaa aurinko! <3 Tai vois mennä saunaan! Seki helpottais ees vähäsen, mut kyl se aurinko on nyt se mitä tässä tarvitaan. Ihmisetki on aina sillon paremmal pääl ku aurinko paistaa. Joo, Inka filosofiloi. Tai jotain sinnepäin.

Mä voisin kyl lähtee tästä takasin äitin luo. Siel ois varmaan ruokaki. Nami. Tarviin kyllä jotain syötävää, ku mulla on paha maku suussa, hyi! Simmosen pahanmakusen hammastahnan maku suussa. Älkää vaan koskaan peskö sillä hampaitanne! Ilmotan sen hammastahnan nimenki tänne sit joskus, ku muistan sen :D Joku pepsodentti se oli.

Äää, oisin vaan tänään menny sinne kaupungille. On nii shopping-fiilis. No maanantaina sitten. Nyt on kyllä aika monikin eri fiilis, aijjai<3 Hyviä kaikki.

Nyt nälkä kurnii vatsassa siihen malliin, että taidan poistua tästä koneelta jääkaapin luokse. Äitin jääkaapin luo. :) Toivotaan nyt vaan, että se aurinko alkais oikeen kunnolla tuolta paistamaan ja tuuli tyyntyis. Olis varmaan mukavempi iltakin, jos jossain tuolla ulkona joutuu taas olemaan. Toivottavasti tulee kiva ilta kuitenkin<3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.