IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 30.01.2006 23:06

moi, mulla on nyt tosi kiva fiilis<3. Tuntuu et kaikki menee (melkeen ainaki) hyvin. Voi sit tietty olla, et huomen kaikki onki iha erillail, mut en jaks sitä sit nyt ajatella. Nyt on kivaa ja se on sit pääasia.

Pitäkää mut kivalla päällä<3 Ainakin mulla on sillon kivempi olo. Toivotaan, et teilki on. :)

<3Torstai 26.01.2006 23:09

moi, huomasin tänään että mulla on ikävä.
mmmöii ;>
Tänää oli siis NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN kylmä! Mentiin Eeliksen kans kouluun Harrin kyydil ja takas tulin sit taas semmosel Elisan bussilipulll. Nyt kyl käytii ostaa mulle se saNperin bussikortti, ni ei tartte kävelllä. Mä ainaski jäädyn ulos :S Sit menin Norallll isukin kyydillä, ko vei Larin harkkoihi :DD Ja takas samalla. Se kyl meni sillee, et Nora lähtiki Prismaa, ni menin oottaa Kilosportille ja olin siel sit joku puol tuntii ja sit kottttti, ko kyyti tuli.:D Vittu sitä maantiedon tutkielmaaaaki pitäs viel tehä! :/ HUOOOOOOOOH!

Torstaista lauantaihin Harrille yöks Eeliksen kans<33 Ja perjantaina on sitt mun synttärit ;) Kivaa tulloo!! Toivottavast ainaski..

Tervisssss!Lauantai 14.01.2006 15:35

Suomessa sitä sitt ollaan taas. Huooh.
Mull on kylmä, nälkä ja väsyttää. En oo paljookaa nukkunu viimeyönä. :S Vois mennä syömäänkin, oooookoooooooooo. moi!

Hola hola!Keskiviikko 11.01.2006 04:58

Täällä Teneriffalla sitä sitten ollaan. Muaaahahahhahha! Pitäkää hauskaa villapöksyt jalassa siellä pakastimessa, moii<3

moimoim.Perjantai 06.01.2006 13:28

Tulin sit viel tänäänkin koneelle. Joku parin tunnin päästä lähetään Hesaan. Sielt sit kone lähtee 8 aikaan. :D
Heräsin ihan ite, ILMAN HERÄTYSKELLOA! Ja en oikeen tajuu miten se on mahdollista, koska nukuinki silleen vajaa 3 tuntii. No mut ei se mitään, vaik vähän väsyttääkin. Saa sit lentokonees nukuttuu. Tai no oikeestaan ei saa, ku toi yks haluu sählätä varmaan sen koko ajan. ;D Nyt on kaikki tavaratki sit jo pakattuna. Oon khyll ihan varma, et oon jotain tosi tärkeetä unohtanu, mut ei siin ketää.

Tervis, tervis. Pitäkää hauskaa vaan juu. moim<3

[Ei aihetta]Torstai 05.01.2006 20:48

Noni moimoimoi! Eilen oli kivaa. Eilen oli Sokeri taas. Khihi.
Nytt olen Noralla ja kohtt lähetään vissiinki meille. Ehkä Eeliksen kautta tai jtn. Hyvästelemään se! HAHA. No siis niin, ku ei nähä viikkoon. Sinne Teneriffalle mennään. Tekis niin paljon mieli vielä nähä kaikki ennen matkaa, mut ei oikeen viissiinkään oo aikaa. Mummanki pitäs tulla meil tänään viel käymään. Mut adios. Pitäkää hauska kouluviikko täällä kylmässä niin mä lähden etelän lämpöön makoileen! Viestitellään<123.

[Ei aihetta]Tiistai 03.01.2006 22:52

Uusvuos sitt tuli, oli ja meni. Kivaa khyl oli ja kaikkee muutakin;>
Nyt onki ollu pari väsyneempää päivää ja sillei.

Mull on nyt sitt vaaleet hiukset ja punanen naama!

[Ei aihetta]Lauantai 31.12.2005 17:04

Nyt on uusvuos. Tai huomenna. En tiie oikeen. Ihan sama. Tänään sitä kuitenkin juhlitaan. Tänään tulee kivaa. Eelikselle yöks<123.

Haha. Repesin eilen. Repeen vieläkin. HAHAHA.Lol.