IRC-Galleria

h-urricane

h-urricane

Liisa ihmemaassa.
Mulla on aika himputin muikee viikko takana! ...pientä kuumetta, nuhaa ja muuta pikku kärhämää lukuun ottamatta. Ei noista jaksa välittää, kun saa olla ihan loistavien persoonallisuuksien kanssa jumissa nuorisokeskus Anjalassa viis päivää ja hurauttaa loistavan rippirallin pisteeksi iin päälle!

Normaalisti saan huutaa naama punasena, että älkää tehkö sitä ja tota, tehkää sitä ja tehkää tätä. Noille lapsukaisille ei tarvinnu :) Okei, oli siel pari semmosta ... semmosta vilkkaampaa immeistä, mutta se vaan väritti porukkaa lisää. Ja vaikka oli erilaisia ihmisiä, kaikki puhalsi ihanasti yhteen hiileen ja viihtyi kimpassa!

Rippiralli ois nyt takana. Ajettuja kilometrejä 125 ja oli ehkä tän kesän parhaat kilsat! Sumpattii oikee urakalla, eksyttiin miljoonasti, autoon pakahtu ja rammariki sökähti lopuks. Mut ai että oli kiva vedellä talla pohjassa Topia karkuu länskyläntiellä ;D "Et oo sitä rallilisenssiä harkinnu" tuli misterin suusta ku miä vähän lennättelin autoo :D

Nuoretki oli niin nättinä :) Pojat ei halunnu meitä ollenkaa vierailulle, mut onneks listalta löyty 9 tyttöä. Kaikki toivon tapaavani heti syksyllä ku lastenleirit pyörähtää taas käyntiin. Noissa on ainesta tuohon hommaan! On erilaisia nuoria, jotka yhdessä muodostaa poppoon, jossa on kaikenlaisille lapsille omanlainen ihminen.

Ai että, tähän on erittäin hyvä päättää tuo ura, ennen ku huomaan opiskelevani nuoriso-ohjaajaksi. Toivon mukaa tämä oli nyt viiminen ripari mun osalta.

Hyvältä leiriltä jää paljon muistoja.
Hyvällä leirillä nauru raikaa.
Hyvä leiri on täynnä yhdessä oloa.
Hyvällä leirillä on paljon ihania, omanlaisia persoonia.
Hyvältä leiriltä saa uusia tuttavuuksia ja syventää vanhoja kaverisuhteita.
Hyvä leiri on ikimuistoinen.
Perkule nuoret, meillä oli LOISTAVA LEIRI!

Kiitos Anjala 2 -poppoo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.