IRC-Galleria

h-urricane

h-urricane

Liisa ihmemaassa.

Se ois nyt sit kesäloman paikka!Perjantai 03.07.2009 19:12

Huhhuh, ei voi muuta sanoa. Seurakunnan nuorisopuolen kesätyöntekijyys loppu tänään. Lastenleiri oli kyl jotain sellasta, että mieluusti aloitan kesäloman! Penskat on jotain niiiiin rasittavaa! Vaikka mukana on paljon ihaniakin lapsukaisia, niin ne häiritköt on aina häirikköjä ja saa pinnan vinkumaan niiiiin pahasti! Ja kun ikähäitari on 7-13, niin mukaan mahtuu niin paljon erilaisia tyyppejä, että ei oikein tiedä, että miten olis. Lisätään siihen vielä uus leiripaikka, joka aiheuttaa lisäsäätämistä ja epävarmuutta, että mitä milloinkin tapahtuu. No, selvittiin kuitenkin. Sehän on pääasia.

Nyt oisin tosiaan innokkaana alottelemassa kesälomaa. Oisin. Vaan en ole. Tunnelman latisti porukoiden puhelu aamusella. Ei siksi, että ilmoittivat olevansa kotona melkein kuukauden kestäneen reissun jälkeen, vaan siksi, että pikku-mazdan keula on rutussa. Heikki oli lähteny ajeleen sillä leirin aikana ja oli sitte käyny äksidentti: edessä oleva oli jarruttanu reippaamman puoleisesti ja pikku-mazdan keula oli ottanu kosketusta toisen auton perseeseen. Ja ku mä vasta Heikille sanoin, että mun auton jarrut ei toimi yhtä äkäsesti ku äiskän auton. Ei voinu uskoa. VITTU !!!

Ne ketkä tietää rakkaudestani autoani kohtaan, voi varmasti arvata mikä oli reaktio, kun näin ruhjoutuneen pikkuseni: itkuhan siinä tuli. Mun teki mieli itkeä jo siellä leirillä, mutta ei kehdannu. Vieläkin on sellanen fiilis, että tekis mieli käpertyä sänkyyn ja itkeä, itkeä, itkeä ja vielä kerran itkeä. Ei ehkä se auto pelkästään, vaan kaikki suunnitelmat! Toi auto on se, joka takaa mulle vapauden Pyhtäällä. Ilman sitä oon jumissa. Äiti lohdutti, että saan Polon käyttööni ainaki ens viikoks. Meinasin lähtee Kouvolaan, joten ehkä juna ois fiksumpi vaihtoehto kuitenki. Katsellaan. Hemmetin hemmetin hemmetti oikeesti!

Eikä siinä vielä kaikki! Tosiaan töitä tehty kuukaus. Vaan eipä se näy tilillä! Vieläki saldo 7 euroa. Rahaahan mulla on joo käteisenä, muttei niin paljoa, että niistä maksettais vuokraa. Saatika kahden kuun vuokraa! Olin sopinu, että nyt maksan 2 kk:n vuokran, kun ei viime vuokranmaksupäivänäkään ollu tilillä rahaa (tuethan loppu ja palkka tulee kuun lopussa, tai siis pitäis tulla). Mukava pieni taloudellinen ahdinko tässä menossa...

Mulla oikeesti alkaa kilisemään kohta päässä. Turta oleva ruumis saa turpaansa yhä uudelleen ja uudelleen, vaikka se on jo nyt maahan lyötynä. Asetelma on erittäin epäreilu. Niin, että hauskaa lomaa vaan mullekin! Hip hei!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.