IRC-Galleria

h-urricane

h-urricane

Liisa ihmemaassa.

Ah, ne pakolliset meripäivät!Sunnuntai 19.07.2009 19:15

Meripäivät 2009 on ohi nyt mun osalta! Viel viikko sitte mietin, että mitäköhän sitä tekis meripäivien aikana ku ei oikee ollu ihmisiä lähtemäs messiin. Ainoo varma oli, et perjantaina on humala. Kappas, jotenki sitä tuli kumminki oltua päivillä torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina! Keskiviikko jäi välistä, shame on me!

Perjantaina tosiaan se humala tuli vedettyä. Istuttii isos puistos piiitkään ja sit siirryttii sibbarii. Vissii neljält oltii Saijal, et meni vähä pitkäks.. Ja ku ihmisii alko kasautuu meijän porukkaa ni ei siit malttankaa lähtä kotio nukkumaa. Ja siinä humalassa...

Lauantaina heräsin onnellisesti krapulattomana ja sitä olinki onneks koko päivän! Lähettii kahen jälkee takas kaupungille, syötii ja suunnattii areenalle. Eka keikka alko 17:30 ja sitä jatku (meijän osalta) 01:45 saakka. Hyviä keikkoja oli! Ainoot miinukset oli kalliit juomat (siideri 6€, join 3..), liian täys myyty konsertti ja oma überkova väsymys. Ilman Katin innokasta jammailua oisin varmasti nukahtanu pystyyn viimisten tuntien aikana :)

Mutta nyt oon onnellisesti kotona. Kai se pitäs jonkisortin (Lauraa lainaten) "välikuolema" tehä tässä välissä ja suunnata vaakatasoon. Huomenna olis eka työpäivä haustausmaalla, klo 06:15 ylös, 07:00 duunissa. Muikeeta. Ja tuota jatkuu koulujen alkuun saakka. Se siitä lomasta.

Nyt eräs hyvin hyvin väsynyt juhlija katoaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.