IRC-Galleria

kaikkihan tietää että ihmiset on aika lailla kaikki erilaisia olentoja.kaikilla omat arvot ja toisaalta kaikilla aina joku perimmäinen yhteinen tavote.mikä se vois olla? ehkä rakkaus?läheisyys? onnellisuus?lapset?perhe?oma tai toisten hyvä olo? mut miksei pahakin olo? ehkä näillä asioilla ei välttämättä kyl oo mitään yhteistä... mutta kuitenkin hei ollaan kaikki ihmisiä. kyllä meillä jotain yhteistä kaikilla on. ainakin seksuaalisuus on ihmisen tarpeista suurin.
eikö ookin ihan hyvä juttu että ei olla kaikki samallaisia. toisia olis kyllä varmaan helpompi ymmärtää jos kaikki pitäis jotain samaa asiaa, esim.ystävyyttä tärkeimpänä. samat arvot auttais meitä tajuaan toisiamme. mut miettikää, eikö oo paljon hienompaa kun on jotain haastetta. meiltä vaaditaan se, että jos halutaan tulla toimeen, niin meillä pitäis olla jotain ymmärrystä, sellasta että hyväksyttäis toisten erilaiset arvot vaikka ne poikkeis meijän omista. meidän ei tarvii olla asioista samaa mieltä muiden kanssa, kaikilla saa ilman muuta olla omat mielipiteensä. sehän nyt on ihan selvä asia. ja toiset on sellasia että sanoo kantansa päin naamaa jollekinm jotkut sit vähän niiinkun kätkee sen. kaikki toi on oikein koska ihmisten erilaisuus on niin luonnollista.
mun mielestä on hienoo että voi yrittää ymmärtää muiden kantoja. se on tietenkin aika vaikeeta aina joskus... kaikkien pitäis kuitenkin yrittää parhaansa. eikö siitä oliskin kaikille hyötyä?



Yritä ymmärtää, vaik aina koitan parastani, satutan sua vaik rakastanki,/
Yritä ymmärtää, mä oon halujeni vanki, ansaitset parempaa ja varmaan saatki/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.