IRC-Galleria

Ihan hyvää mulle, mites sulla?Perjantai 21.04.2006 23:53

Huhuh mikä päivä.

Ensin myöhästyin töistä enkä muistanu edes syödä. Sapetti räpeltää tietokonetta tyhjällä mahalla. Kävi kuitenkin onni onnettomuudessa kun papereita silputessa huomasin pöydällä lojuvan purkillisen rusinoita. Meillä on ollut työpaikalla vähän sellainen politiikka, että löytäjä pitää (esim. kun jättää jotain omia kamoja lojumaan töihin, ne ovat pomolla käytössä seuraavana päivänä. Opin politiikan melko kantapään kautta ensimmäisen iPodin ja digi-kameran jälkeen), joten huitaisin askillisen pikku-luumuja huiviin. Nam.

Tovin työskenneltyäni alkoivat pari asiaa keljuttaa. Radiosta, tarkemmin sanottuna Yleisen X:n taajuudelta soitettiin jotain ihan tuubaa ja juontajat olivat haistelleet liimaa. YleX:än pomot: ne imppaa liimaa siellä teillä ja teidän soittolistan laatija on vissiin kuuro. Ottakaapa asia käsittelyyn ensi-tilassa. Toiseksi kalvoi aiemmin syöneeni rusinat. Pisteli ja nipisteli mahassa niin, että olisin ihan yhtä hyvin voinut nielaista laatikollisen nastoja. Ja enkös juupeli juuri niin ollut tehnytkin! Nälän heikentämässä tilassa olin ilmeisesti keskittynyt liikaa nasta laatikon etiketin "NAS" -osaan ja olettanut että siinä luki "LOS RUSINAS" (kyllä vaan, parhaat rusinat tulevat Espanjan kamaralta, pojat ja tytöt).

Puntaroin ajatusta lähteä sairaalaan tietoisena seuraavista faktoista: a) tulin myöhässä töihin, aikaisin töistä lähteminen ei olisi suotavaa. b) minulla oli nasta-aski mahassani. Kääntyessäni takaisin päätteen ääreen, vatsassa viilsi kapteeni koukun miekka ja viiltäjä jackin hampaat. Puntaroin faktan B olevan tärkeämpi vaikuttaja, nappasin takkini ja huikkasin pomolle uunini jääneen päälle aamulla (olen kasannut vinonpinon muitakin päteviä selityksiä vastaavien hätätapauksien varalle).

Matkalla sairaalaan havaitsin "uuden" kiss FM:än olevan oksettavampaa kukkua kuin yleX:sän. Kiss FM:pylän johtoporras: sana "uus" teidän radioasemanne edessä ilmeisesti viittaa entistä kuvottavampaan ohjelmistoon. Mutta tällainen ohjelmiston paskenemisen markkinointi uudistumisena on melkein kyllä jo Kuningaskuluttaja tasoista kuluttajan aliarviointia. Harmi, että Karpo on eläkkeellä.

Odotin Iisalmen keskus-sairaalassa 5 tuntia ennen toimenpiteitä. Ilmeisesti lääkärit pitivät tärkeänä elimistön totuttamista tähän uuteen "nastempaan" olotilaan. Lopulta päästyäni lääkärin puheille, hän pyysi riisumaan houni, nappasi kouransa kivesteni ympärille ja pyysi yskäisemään. Tämä antoi miehestä erittäin ammattimaisen kuvan heti alussa. Tämän jälkeen kättelimme ja hän murjaisi vitsin kysymällä "mikäs meitä vaivaa?". Nauroin kyyneleet silmissä miehen arvaamattomalle sutkaukselle. Paitsi lääkäri, myös koomikko, jumalauta tää jäbä saa varmaan ihan sairaasti pebaa.

Vaihtoehtoina olivat ulostaa nastat tai mennä leikkaukseen. Vaikka en osannut ainakaan sillä hetkellä kuvitella mitään kivempaa kuin ulostaa muovipäisiä metallipiikkejä, valitsin leikkauksen sen vihreän sienihatun takia, jollaisen leikattava saa aina lohdutukseksi Teho-Osastossa.

30 nastaa köyhempänä ja yksi kainalosta kainaloon ulottuva arpi rikkaampana saapastelin sairaalasta takaisin autolle. Spekuloin saman koomikon olleen myös kirurgini, sillä häpykarvani oli ajeltu. Hengittäessäni tupakkaa autoni vieressä ja ihaillessani terveyskeskuksen profiilia ihannoin suomalaista oikeutta saada ilmaiseksi näin hyvää terveydenhoitoa. Te lääkärit olette sankareita ja me muut olemme los nastalokseja syöviä apinoita. Kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.