IRC-Galleria

halla

halla

dreams in black and white

suck my kissTiistai 30.05.2006 04:26

katsoin perjantaina kaksi elokuvaa ja lauantaina yhden ja olin kovasti kipeena ja nukuin koko loppupaivan vaikka olisi ollut bileita kotona ja vieraissa. oli siis taydellinen paiva nukkua. jes. mutta niin, hyva, etten ollut niin kipea viikolla. viikot ovat aina kivempia kuin viikonloput.

sunnuntaina oli organisaation juttuja. kaytiin syomassa lounaamme lohikaarmetadin ja saksalaistyton luona. oli siella suomalaispoikakin ja sen hostiperhe, niin. repesin lohikaarmetadille ja kotihirmulle, kun ne paivittelivat opettajien (toisten niin, lohikaarmetatihan on opettaja sekin) vastuuntunnottomuutta. miten se amnestyn setakin on niin kamala, etta ei anna tyttosen menna tunnille! vai onkohan se sittenkin taas salla, se juuri, joka viettelee kaikki opettajansa (ainakin sen homoseksuaalin amnestyn-vetajan ja sen metro-bi-seksuaalin muutaman lapsen isan, ekonomianopettajansa!). tietaisivatpa, ressukat. kunpa eivat.

tanaan kavin pelaamassa golfia ja repeilin suunnattomasti danyn oivalluksille ekonomiantunnilla. ulkona on kakskytseitseman varjossa ja lakahdyttavankuumassa bussissa matkalla golf-klubille laulettiin nerokasta tarinaa herra appelsiinista joka synnytti vahingossa klementiini-nimisen lapsukaisen siemenesta.

palloja oli hauska lyoda.
potkia. lyoda. potkia.
en tieda, mika se sana on suomeksi.
golfata?
palloja oli hauska mailailla.
en t k, golfaaminen oli mukavaa.

ne lensivat kauas. anne-élisabeth hajotti mailansa vain frappaamalla palloa (se paa lensi kauemmas kuin yksikaan tyton palloista) ja yannick keskittyi pallojen heittelemiseen. caroline osui aina tiihin ja sen pallot putosivat kahden senttimetrin paahan alustasta - taaksepain. mina tajusin tekniikan ja rupesin pitamaan. kummallista. en olisi ikina uskonut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.