IRC-Galleria

halla

halla

dreams in black and white

listen to the rain fallin' day by day by day Keskiviikko 19.04.2006 03:41

so i pacify my problems with kisses and cuddles
diligently doubtful through all kinds of trouble
then i find myself choking on all my contradictions

soi paassa ainakin viisi kappaletta samaan aikaan ja kaikista arsyttavin tuossa ylhaalla [and i know i can't tame you... but i just keep trying] ja olisi liian helppoa antaa periksi.

olen loytanyt itselleni uuden harrastuksen. oikeastaan se on vanha. oikeastaan se on ehka kaikista vanhin. vietan kaiken koulussa olevan vapaan aikani kuvaamataidonluokassa. maalaan maalaan maalaan maalaan ja maalaan ja tunnen miten neuronien valille muodostuu yhteyksia. maalaan maalaan maalaan maalaan vahan lisaa ja mietin asioita niin kauan, etten mieti niita.

yleensa se nollavaihe tapahtuu viisi minuuttia ennen kellon soimista. tai bussin lahtemista. sinansa siita ei ole siis mitaan hyotya. mutta jonkinlaista meditaatiota se on silti.

olen maalannut georges seuratin le chahut -taulun reproduktiona eli uustuotantona (no joo, en edes yrita, kertokaa mulle mika se on suomeksi :< une reproduction. uusituotanto? ei kuulosta korrektille) ja huomenna piirran ice agen oravan kapynsa kimpussa. tanaan aloitin myos maalaamaan jotain québécilaiseen satuun liittyvaa kuvaa.

olin pirun arsyyntynyt tanaan. se satukuva on siis lahdossa meksikoon nelosluokan kanssa. pierre antoi sen tyon minun tehtavakseni kun se nahtavasti pitaa siita, mita teen (97 % kuviksesta, kiitos herra). aloitin maalaamaan sita kuvaa, joka siis on ihan ekstra ja en saa siita mitaan numeroita tai vastaavia, ja teen sen hyvaa hyvyyttani.

no joo. aloitin sen kuvaamataidontunnilla, hyvin, ja kuvaamataidonopettaja monsieur lafontaine piti siita. pyysin jotain toista opettajaa (jota ette tietenkaan tunne ;o niin etta en edes sano kuka se oli) paastamaan mut kuviksenluokkaan (voilà, ma belle - ole hyva, rakkaani :: jotkut nerot voivat arvata, kuka se oli .___.) ja ma maalasin sita sen ruokatunninkin (tunnin, juu.). voi eieieieiie ma meinasin syoda sen ranskanopettajan joka tuli valittamaan siita, miten siina kuvassa pitaa olla yo ja miten siella pitaa olla taehtiae! ei voi perhn ole minun vika, mulle sanottiin etta maalaa sinne iltarusko! en ma voi tuntea kaikkia québécilaisia lastentarinoita! ja silti se oli minun vika!

paatin alahuultani artymyksesta purren tehda siita hienoimman meksikoon lahtevan maalauksen ikina.

* printtasi mulle sen ice age -oravan kuvan varillisena sihteerikkolassa (vttu, mika on sécretariat suomeksi? kanslia?! mutta eiko kansliassa pida olla rehtori paikalla?! en ma voi tietaa) ja ma just ja just pystyin kiittamaan sita. ei ole totta miten reilu se on. miksi sen pitaa aina olla niin reilu ja kiva ja kiltti. ja on aina jotain mielenkiintoisempaa sanottavaa. helpompaa sanottavaa. ei helpompaa. mutta on aina jotain kerrottavaa. jotain muuta.

taalla paistaa aurinko niin lujaa, etta mulla sattuu paahan. auringossa oleva mittari nayttaa kolmeakymmentaviitta. kello on 17:41.

psst.

i'm willing and able
so i throw my cards on your table

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.