IRC-Galleria

hamppis

hamppis

Lauri Hämäläinen

Blogimerkintä

« Uudempi -
Kappas, suomi on taas noussut uudelle asteelle järjettömyyden rajattomalla asteikolla. Kaikkien rakastama mediahu... mediapersoona Susan Kuronen on saannut poliisit liikkeelle. Kysehän on tietenkin siitä, että hänen käytöstään on parjattu, hyi hyi, rumilla sanoilla nettifoorumeissa. Oliskohan arvon neiti Kurosen aika katsoa pienillä silmillään peiliin ja miettiä, miksi asiat ovat näin.

Kuronen teki tavallisesta asiasta valtavan haloon. Kuinka moni tavallinen, ei median kultapilvillä seilaileva, tekee kirjan siitä, kun tulee jätetyksi. Tai kuinka monen jätetyn jättämisestä kirjoittamasta kirjasta kirjoitetaan kirja. Missä välissä muulit oppivat paskomaan timantteja?

Jos raja kunnianloukkauksesta internetissä vedetään siihen, että yksityishenkilöiden loukkaaminen on tavallista sananvapautta ja tiettyjen mediahuo... Persoonien mollaaminen laitonta, onko tasa-arvo toteutunut? Herranjumala, jos ollaan julkisuudessa, pitää tajuta, että on julkisuudessa. Ei kaikki nuole sitä pientä sievää peppua, vaikka pääministeri niin olisikin tehnyt. Hihi, saakohan noin sanoa? No kuitenkin, on tietenkin tärkeää, että maassa on lait, mutta olemmeko me matkalla amerikkalaismaiseen, järjettömään, lain hyväksikäyttöön. Seuraavaksi vaadimme jättikorvauksia, koska Pertti 8 vee nielaisi pullonkorkin - eikä pullossa varoitettu nielemisen vaaroista.

Susan Kurosen käytöksen parjaaminen julkisissa foorumeissa ja mediassa on laitonta. Venäjän presidentin toimien parjaaminen ei. Ei liiemmin muiden maiden julkisuushenkilöiden. Mutta autappa armias kun kyse on armaan suomemme hienoista, kunniakkaista ja aina niin pyhistä persoonista. Rahat valtiolle ja pitkätukat poseen. Kun huora imee kullia maksusta, se on huorausta ja siitä päätyy vankilaan. Kun julkisuuden henkilö imee kullia oman edun saavuttamiseksi, siitä pistetään parjaajat linnaan ja säälitään tätä viatonta. Missä välissä me kasvoimme näin helvetin kieroon?

Joudunkohan minä tästä vankilaan. Ehkäpä. Olen nyt suunnaton rikollinen. Minun sormeni ovat vaaralliset aseet. Tarvitsenkohan niille jo muutaman vuoden päästä kantoluvan?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.