IRC-Galleria

Hah, mulla on jo se oikea<3Keskiviikko 21.01.2009 02:31

Pohdiskelinpas tässä vakavia.. Nimittäin bemari-asiaa.. Olen jo useaan otteeseen huomannut ilokseni, kuinka täällä Torniossa ihmiset ovat fiksuja :'D en oo missään muualla nähny niiiiin paljo bimmereit ku tääl :D Kaikista fantsuinta on kun lenkitän irinaa ja huomaan kuinka tosa jäällä vetää pilistä pari amista :D erotan juuri ja juuri et siin on joku escortti ja bimmeri ja jtn muitaki :D no, kuka vetää parhaiten?? kaikki varmaan arvas jo.

Elikkä aloin sit muisteleen sitä omaa bimmeriä joka on mut raiskannu :D siel se oottelee... ja mää tajusin että olen täs ny pari kuukautta ettiny sitä uutta autoa bemarin tilalle, ku se kuluttaa ni paljo.. ja olenpa huomannu että semmosta ei vain yksinkertaisesti ole! Kun kerran astut bemarin rattiin, ei vaan ole enää muita autoja.. Mä en oikeesti keksi mikä vitun auto ois mulle muka sopiva! Kun mikään ei vittu kiinnosta! ei mikää muu auto anna semmosta mitä bemari. Ja täs teille vitun katteelliset paskiaiset jokka arvostelee ihmistä sen perusteella ku se ajaa bemaria! no mitä vittua sitte?!!!? saatana minkä sille voi ku on merkkinsä löytäny. no okei, sanon että bemari ei ole paras automerkki, mut mulla ei oo oikee mahiksii saaha sen hintaluokan kaaraa mitä haluisin ;> joten tyytyminen tähän. eli siis AION PITÄÄ BEMARIN vitun norsunvittunaamat!

Ja missään muussa autossa en oo saanu sellasii fiiliksii ku bemarissa. Kyl se on todellakin munanjatke, ku naiset tykkäääÄÄÄ<3 Siinä teille !
Ja ykski saatanan "vitun bemari"- lausahdus viel mun kuuleviin korviin ni meikä lähen käveleen. paskapuhe on kaikista pahinta mitä voit kaverilles tehä!

Ei kait täsä muuta. Sitä vaa et jokaine voi vihata tasan sitä mitä haluaa mut kannattaa ensin ottaa asioista selvää ennenku lähtee arvosteleen. On aika säälittävää haukkuu jtn vaan sen perusteella ku muutki haukkuu.

Nii eikä tartte arvostella mun autoa ku en mäkää arvostele teidän autoja! Joku raja sentään.. No tietääpähä ainaki ketkä on tosi ystäviä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.