IRC-Galleria

olipa kerran torstai.Torstai 15.12.2005 19:28

kai tätäkin välillä vois päivitellä :>.
torstaita elellään siis ja oottelen täs et ruoka valmistuu, niin pääsee syömään. paitsi että ei mulla nykyään ikinä enää ole silleen kunnolla nälkä :/. ei vaan mee samaan tyyliin alas, varsinkaan kouluruoka (en väitä et siinä jotn vikaa olis, mutta... :/). tänään oli koulus jouluruokaa, niin se kyl oli aika jee :>, paitsi se kinkku on aina yhtä epäkinkkua :PP.

viikko menny taas vauhdilla. ollu täs ruåtsin sanakokeita ja muuta sälää. eilisen illan vietin rattosasti (...) äikän yhtä tekstiä kirjottaen, mut vtu se ope ei edes kysellyt niiden perään tänään, vaikka oli palautuspvä. senkin siis olisin huoletta voinut palauttaa esmes huomenna. eilen ois ollu muutakin tekemistä, mutta hermoilin aika kympillä siitä sen hommelin kirjottamisesta.mutta TEHTY MIKÄ TEHTY.

jaksotokarit saatiin. enkku laski kutoseen (hei jee oon hyvä! :Z). saksasta ysi ja loput kaseja sitten. kai ihan ookoo.

wanhojentanssiharkat on hyvin käynnissä ja voi vitsi ne on jotain päivän/viikon pelastuksia aina<3. parempi vaan olis mikäli olis OIKEESTI se oma virallinen pari harkoissakin joka tanssissa, koska kuitenki aina vähän erilaista on muitten kanssa tanssia ja äääääääh. en jaksa selittää kunnolla.
you know what I mean.. :>

tän aamun parituntiset tanssiharkat oli siis juu taas kiwat<3, mutta muuten olikin sit joku tylsin pvä! :/ äikässä atk-luokassa jotain tietoa etsittiin (niinno se nyt ihan meni...) ja kipan & mun kilppari-piirroksesta tuli joku parhain :DD !! aikuisten oikeesti.

psykassa videoo. sekin oltiin jo aiemmin nähty. uujee...

kuviksessa en hemmetti taaskaan saanut aikaiseksi mitään :/. chillailin siäl vaan jossain kun olis jtn montaasi-työtä pitänyt tehdä :/. TYLSÄÄ, sanoisin! niin ja hannakin oli taas pois :(, mööh! eli en kyl edennyt siellä sitäkään vähää :D, HAH. mut hei pakko huomenna miettiä tota työtä oikeesti, koska haluun hjuvan numeron.
mutta "aina ei saa sitä mitä haluaa".
ARGH!

senioriprojektikin on nyt taas sellanen joka tekis NIIN mielellään jättää pväjärjestyksestä pois, mutta PAKKO OLLA SIÄL. mun ja hannan suunnitelmat meni kyllä ihan perseelleen kun sitä meidän projektin sisältöä suppeutettiin nyt niin rankalla kädellä :/. sinne meni sit meidän suunnitelmat, heippa! (ihan kun meillä muka olis jotain hyberhienoja suunnitelmia ollutkaan :DD).
ei kiva silti.

joulukortit--->tän illan projekti. postitin kyllä jo tarvittavat, mutta voishan niitä kouluunkin viedä :>...
meillä kun ei korteista ainakaan pulaa ole! :D äitin yksi tsiljoonasta keräilykohteesta sekin.

huomenna matikkaa, eikä ees läksyä! WOHOO :D !!
aijoo se meidän uutuus-opettaja jätti meidän eliitti-lukion jo parin vkon opettamisen jälkeen :D. en tajua kyl.
MuTTa KuKaPa MeISTä MuKa TyKKäIs!?

nyt meen syömään ja sen jälkeen cosmoilen <3

haudi! C:


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.