IRC-Galleria

torsdag.Perjantai 25.11.2005 00:08

huoh.
tulee kohta korvista ulos kaikki saksan partisiipin preesensit, enkun ing-muodot, filosofian moraalikysymykset sun muut yhtä kiintoisat ja "kiintoisat" aiheet.
ei ihme että on korvat kipeenä :D. HAAHAA. oon lukenu ihan liikaa ja mitä päähän onkaan jääny? -ei mitään! TÄÄ ON JUST TÄTÄ!!

uumama.
olin tänään ekaa kertaa mesessä sitten kahteen kuukauteen :D. heti suskin<3 sielt bongasin ja jäin sit koneen ääreen aika kiitettäväks ajaks. tyypillistä, sanoisin. koneella muuten menee aika aivan himonopeesti aina! vaikken osaa tehä tällä masiinalla kuin just ja just kaikki pakolliset (..) jutut, niin homma toimii hei :D

hoksasin muuten aika kumman asian tänään.
jouluaattoon enää kuukausi! en tiedä itkeäkö vai nauraa. toisaalta on ihan jei kun tulee loma plus se kiva joulufiilinki ja niin päin pois mut äääh, minä mitn joululahjoja osaa ostaa kellekään! :/ oon taas liian monelle lupautunut lahjan ostamaan ja meikäläisen mielikuvituksella ei ihan ensimmäisestä kaupasta mitään löydä! ou mai gaad, paineita paineita! niihinkin uppoo taas ihan kivasti euroja mutta hyvään tarkoitukseen niin jos nyt tän kerran :>. ois kyl kiva antaa joskus jtn omatekoistakin, mutta näillä kädentaidoilla ei tulis ehkä kysymykseen. HAH . ei niitä mun "upeita" tuotoksia kuitenkaan osattais arvostaa ;D. SORRY NYT! <:
onneks äitin tekemä jouluruoka on NAM. edes pieni pelastus :D

tämä päivä.
5 h oli koulua ja meni aika nopeeta taas. saija oli pois niin oltiin sit keskenämme enkussa :>. oli rentoo siis juu.
filosofias oli taas nitä ah-niin-ihania dialogeja ja hyvin me vedettiin hannan kanssa! :D median moraalista jtn siel luokan edes säädettiin ja jep. hyvin meni.
huomenna olis filosofian pohjatunnit, mutta uulalaa..dialogea käymättä joku 4 vielä! siinä menee sit sekin kertailu :/. ESA EI TAJUU !!
ruokana oli jtn uunimakkaraa. mutta kirsilläpä oli taas kaksimieliset silmälasit päässä, niin lautasella näkyi sit sen version mukaan vaikka mitä. VOI ÄÄK..mihin porukkaan mä oon oikein joutunu!? :D HELP ME,MAMA!!
ruokalaan oli muutenkin tehty jotain uusia järjestelyjä. tai ainakaan minun silmät ei sitä semmosta ollu aiemmin nähny :D. kun nyt taas muistais kävellä niitten "ruokalasta poistuminen" yms lappujen mukaisesti, kuten ehkä suurin osa immeisistä. muuten vois joutua jollekin kaidalle polulle ja törmätä vaikka Mölliin :D. MUT MÖLLI ON JUMALA. eikö se niin mene? :D
mut toikin ehkä vaan tottumiskysymys. KANSKE.

huomenna kymmeneks kouluun.
saa nukkua vähän pitempään :>. mutta ei toi kymmenee tulo vielä mitään! verrattuna siihen et tänään alkoi aika monilla klo 12 koulu kun ruotsia ei ollut ja näin päin pois. alkoipa jollain vasta yheltäkin :D. VÄHÄNKÖ EPÄÄ!! :/

kivakiittimoj <3
meen lukeen saksan sanoja. TAAS.
ehkä huomenna hankin elämän.

pitäkää kivaa :>

peeäs. pusikset jyrää <3


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.