IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Fall break!Maanantai 26.11.2007 02:30

Hello, en oo nakojaa kirjottanu tanne vahaa aikaa..:/ no ei voi mitaa, ku on ollu NIIN kivaa:)
Oon siis ollu nyt reilun viikon fall breakilla indianassa, Fort Waynessa. On niin kiva talo ym. Ja kierrelty paikoissa. Ei oo tekeminen loppunu.

Torstaina oli Thanks giving. Sain naha sukulaisii ja tutustuu amerikkalaisiin tapoihin. Oi, sit ton meganin serkulla on 5 viikkonen vauva. Ai etta oli sopo:)

Perjantaina, oli sitte uskomattomin paiva moneen aikaa! oltiin CHICAGOSSA!!!!!!! Ma muutan sinne viel joku paiva, ja oon vaan muutaman vuoden. Ma oon niin rakastunu:) Se oli jotain niin ihanaa. Kaupunki vaa oli niin mahtava. Aion hakee sinne yliopistoo. Katotaan mita ne vastaa:)

Tanaa oli sit toinen puoli suvusta syomassa. Ja yks 3-vuotias poika Franklin. Muistutti paljon joonasta. Semmonen ihana sopoliini:)

On ollu kyl ihan loistava loma, ja sit ku viel Luukaski synty mun loman aikana, nii ei voi menna paremmaks:) On kyl arsyttava lahtee koululle pain huomen. ei voi mitaa, pakkokai se on. lento on joskus 5, mut me lahetaa 11 ku Chicagon ruuhkist ei koskaa tiia.

Oon shoppaillu kaikki rahat, nii ja sit ma loysin semmosen Chicago Blakchawksin kaupan. OStin Tuomo ruudun fani t-paidan, nii sit jotain kerroin noille noist suomalaisist pelaajista niin se myyja rupes puhuu munkaa kauheesti kaikkee ja sit se vaa kerto et Tuomo oli ollu just edellisena paivana siel kaupassa, ja et on kuulemma mukava kaveri. No kai se nyt on ku on Jokereiden junnu:P
Ai nii, naitten naapuri on ihan sen Greyn anatomian McDreamyn nakonen. Aikas namu:)

Mut joo, yritan muistaa kirjotella vahan enemma, tiuhempaa tahtii..

Parjailkaaa!!!

Henna

27 paivaa:P!!!! JEE!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.